LENTEDEALS TOT 50% KORTINGGeldig tot 14-6

Black Friday Banner All Pages
Menu

LED High Bays

Een high bay LED, ook wel vaak UFO lamp genoemd wordt voornamelijk gebruikt als magazijn verlichting. Lightexpert.nl biedt een groot assortiment professionele LED high bays aan. De high bay is uitermate geschikt om grote ruimtes of oppervlaktes te verlichten vanaf grote hoogtes. Hierdoor wordt een LED high bay vaak gebruikt in ruimtes als magazi

Laat meer zien

LED High Bays

Een high bay LED, ook wel vaak UFO lamp genoemd wordt voornamelijk gebruikt als magazijn verlichting. Lightexpert.nl biedt een groot assortiment professionele LED high bays aan. De high bay is uitermate geschikt om grote ruimtes of oppervlaktes te verlichten vanaf grote hoogtes. Hierdoor wordt een LED high bay vaak gebruikt in ruimtes als magazijnen en werkplaatsen.

Een ander groot voordeel van de LED high bay is dat ze zeer energiezuinig zijn. Vanwege de geïntegreerde LED verlichting, hebben de high bays een hoge licht opbrengst en een laag Wattageverbruik. Hierdoor bespaar je jaarlijks op de energierekening ten opzichte van je oude high bay.

Ruim assortiment in high bay LED lampen

Het kiezen van de juiste high bay is erg belangrijk. Niet alleen hangt de high bay in een hoge ruimte en kan deze niet zomaar vervangen worden, ook brandt deze meer dan 8 uur per dag. Het kiezen van een professionele ufo lamp is daarom belangrijk. Betrouwbaarheid is hierom een belangrijke factor. Mede hierom bieden wij alleen betrouwbare merken aan zoals een Samsung- en Philips high bay LED lamp.

Hiernaast is er ook een ruime keuze in verschillende Wattages. Zo is de high bay LED Philips bijvoorbeeld te verkrijgen in de volgende Wattages; 100W, 150W, 200W en 240W.

Welke UFO lamp heb ik nodig?

Bij het kiezen van de juiste klok armatuur kan je kijken naar verschillende richtlijnen. De meest gebruikelijke manier is om te kijken naar de hoogte van de ruimte. Is de hoogte van de ruimte tussen de 4 en 6 meter? Dan raden wij het aan om LED High Bay 100W te gebruiken. Bij een ruimte met een hoogte van 6 tot 8 meter is het aan te raden om een LED High Bay 150W te gebruiken. Bij ruimtes hoger dan 8 meter dan kun je het beste kijken naar een high bay LED 200W of een LED high bay 240W.

Is een High Bay Dimbaar?

Niet iedere high bay LED lamp is dimbaar. Bij de specificaties van iedere UFO lamp staat precies beschreven of de high bay dimbaar is of niet. Indien een UFO lamp dimbaar is, zit er een 1-10V dimbare LED driver in verwerkt. Aan de hand van een 1-10V dimmer kan de high bay worden gedimd.

Meer informatie

Kom je er nog niet helemaal uit of heb je nog vragen over een High Bay LED? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder in je zoektocht naar de ideale UFO lamp.