Service image
Heeft u hulp nodig van een expert?
Neem contact op met de klantenservice
Filteren
Prijs
-
Merken
Specificaties
Beveiligingsklasse
Sale
Hoofdkabel Flex 10m - SPT-2 - 12V
✔ Tot 150 Watt
✔ Garden Lights
✔ 3 jaar garantie
Voorraad
31,95
27,16
Sale
Rubber Verlengkabel - 2 meter - 12V
✔ Tot 150 Watt
✔ Garden Lights
✔ 3 jaar garantie
Voorraad
17,95
13,13
2 producten

De Garden Lights hoofdkabel is een noodzakelijk onderdeel voor het installeren van je tuinsysteem. Door middel van de 12v kabels sluit je je verlichting eenvoudig en veilig aan op de netstroom. Het assortiment van Lightexpert.nl bestaat uit verschillende soorten 12 volt kabels, denk bijvoorbeeld aan de Garden Lights flex kabel of de Garden Lights verlengkabel. Hierdoor hebben we voor iedereen een geschikte 12v kabel.

De Garden Lights hoofdkabel is er in twee verschillende soorten. Allereerst is er de Garden Lights flex kabel. Zoals de naam al aangeeft ben je met deze 12v kabel erg flexibel in het inrichten van je tuin. Daarnaast is er nog de Garden Lights kabel met vaste aansluitpunten. Het voordeel hiervan is dat je de verlichting direct op de 12 volt kabels kan aansluiten.

Mocht je kabel hoe dan ook te kort zijn, dan kun je deze verlengen met bijvoorbeeld de Garden Lights verlengkabel 2 meter. Dit is vaak net genoeg om de Garden Lights kabel aan te sluiten. Ook de Garden Lights verlengkabel is er in verschillende soorten en maten verkrijgbaar.

Tot slot is iedere Garden Lights kabel gemaakt van betrouwbare en hoogwaardige kwaliteit.