Service image
Heeft u hulp nodig van een expert?
Neem contact op met de klantenservice
SALE - 15% Korting
Alleen deze week 15% korting op alle 12V tuinverlichting!
0 producten

De grondspots 12 volt zijn ideaal voor het verlichten van je tuin en het creëren van sfeer. Daarnaast bieden de 12 volt grondspots talloze voordelen ten opzichte van grondspots op netstroom. Dit maakt de grondspots buiten 12v de geschikte vorm van oriëntatieverlichting voor het benadrukken van paden in je tuin. Bij Lightexpert.nl is er gekozen voor de Garden Light grondspots gezien het veilige en eenvoudige systeem. Bovendien zijn de Garden Lights grondspots gemaakt van hoogwaardige en betrouwbare materialen zoals aluminium of RVS.

Veilig en snel aanleggen, zonder elektricien

Het grootste voordeel van de grondspots 12v is dat ze een stuk veiliger en eenvoudiger aan te leggen zijn, in tegenstelling tot grondspots op netstroom. Aangezien de grondspots buiten 12v gebruik maakt van laagspanning, loop je tijdens het aanleggen geen risico op ernstige shocken. Zodoende kan iedereen zonder hulp van tuinman of elektricien grondspots 12 volt aanleggen.

Mocht je op een later moment aanpassingen of zelfs uitbreidingen willen doen, ook dan is het gebruik van 12v grondspots een stuk voordeliger. Gezien het veilige en makkelijke systeem van de 12 volt grondspots, kun je altijd nog aanpassingen of uitbreidingen doen zonder hiervoor heel je tuin overhoop te halen. Ook dit kan zonder hulp van elektricien of tuinman.

Tevens is de LED grondspots 12v goed weg te werken in de aarde, in stenen maar ook in vlonderplanken.

Minder gevaar met vocht

Bovendien is led grondspot 12v niet alleen een stuk veiliger tijdens het aanleggen van het systeem, ook biedt het vele voordelen wanneer het er eenmaal ligt. Zo heeft vocht helemaal geen invloed op een grondspot 12 volt, in tegenstelling tot een systeem op netspanning. Dit zorgt ervoor dat 12 volt grondspots niet meteen onbruikbaar zijn wanneer het ze aanraking komen met vocht.

Kind- en diervriendelijk

Een ander groot voordeel is dat grondspots 12 volt enorm kind- en diervriendelijk is. Ook hier geldt dat, gezien het gebruik van laagspanning, kinderen en dieren geen risico lopen op ernstige shocken. Ongeacht het feit dat de kabels van de 12 volt grondspots niet diep in de grond gegraven hoeven te worden, kun je kinderen en dieren in de tuin laten spelen ze continue in de gaten te houden. 

Helderder licht en minder verbruik

Tot slot levert het gebruik van grondspots 12 volt een stuk helderder licht op dan bijvoorbeeld halogeenverlichting op 230v. Dit in combinatie met een duurzamer systeem dat minder energie verbruikt maakt de grondspot 12v een echte aanrader en erg voordelig. Aangezien deze grondspots ook minder spanning hoeven te verwerken, gaan ze ook nog eens langer mee.