Service image
Heeft u hulp nodig van een expert?
Neem contact op met de klantenservice
SALE - 15% Korting
Alleen deze week 15% korting op alle 12V tuinverlichting!
0 producten

Creëer meer sfeer in je tuin met de tuinspots 12 volt van Lightexpert.nl. Deze tuinspots 12v zijn ideaal voor het verlichten van planten, bomen of beelden in de tuin. Dit zorgt voor een mooi beeld wanneer het donker is je tuin. Naast het feit dat Lightexpert.nl verschillende soorten en maten tuinspots 12v aanbiedt, zitten er ook nog is talloze voordelen aan ten opzichte van de gebruikelijke tuinspots op netstroom.

Veilig en snel aanleggen, zonder elektricien

Het grootste voordeel van tuinspots 12 volt is dat ze een stuk veiliger en eenvoudiger aan te leggen zijn, in tegenstelling tot grondspots op netstroom. Aangezien prikspot 12v gebruik maakt van laagspanning, loop je tijdens het aanleggen geen risico op ernstige shocken. Zodoende kan iedereen zonder hulp van tuinman of elektricien tuinverlichting spots 12 volt aanleggen.

Mocht je op een later moment aanpassingen of zelfs uitbreidingen willen doen, ook dan is het gebruik van 12v tuinspot een stuk voordeliger. Gezien het veilige en makkelijke systeem van de 12 volt tuinspots, kun je altijd nog aanpassingen of uitbreidingen doen zonder hiervoor heel je tuin overhoop te halen. Ook dit kan zonder hulp van elektricien of tuinman.

Minder gevaar met vocht

Bovendien is de tuinspot 12v LED niet alleen een stuk veiliger tijdens het aanleggen van het systeem, ook biedt het vele voordelen wanneer het er eenmaal ligt. Zo heeft vocht helemaal geen invloed op een tuinspot 12 volt, in tegenstelling tot een systeem op netspanning. Dit zorgt ervoor dat 12 tuinspots niet meteen onbruikbaar zijn wanneer het ze aanraking komen met vocht.

Kind- en diervriendelijk

Een ander groot voordeel is dat tuinspots 12 volt enorm kind- en diervriendelijk is. Ook hier geldt dat, gezien het gebruik van laagspanning, kinderen en dieren geen risico lopen op ernstige shocken. Ongeacht het feit dat de kabels van de prikspots 12v niet diep in de grond gegraven hoeven te worden, kun je kinderen en dieren in de tuin laten spelen ze continue in de gaten te houden. 

Helderder licht en minder verbruik

Tot slot levert het gebruik van tuinverlichting op 12 volt een stuk helderder licht op dan bijvoorbeeld halogeenverlichting op 230v. Dit in combinatie met een duurzamer systeem dat minder energie verbruikt maakt de 12 volt tuinspot een echte aanrader en erg voordelig. Aangezien deze tuinspots ook minder spanning hoeven te verwerken, gaan ze ook nog eens langer mee.