Service image
Heeft u hulp nodig van een expert?
Neem contact op met de klantenservice
SALE - 15% Korting
Alleen deze week 15% korting op alle 12V tuinverlichting!
0 producten

De Staande Tuinlamp op 12v is ideaal voor het creëren van een warme en gezellige sfeer in de tuin. De Staande Buitenverlichting van het merk Garden Lights is gemaakt van kwalitatief goed materiaal en is geschikt voor naast een tuinpad, bij een terras of zelfs op de oprit. Gezien het ruime assortiment van staande tuinverlichting in 12 volt, biedt Lightexpert.nl voor iedereen een geschikt tuinlamp aan.

Veilig en snel aanleggen, zonder elektricien

Een groot voordeel van de 12 volt tuinlampen ten opzichte van de gebruikelijke staande lampen is, dat de tuinlamp 12v een stuk veiliger en eenvoudiger te installeren zijn. Aangezien deze staande lampen voor buiten gebruik maken van laagspanning, loop je tijdens het aanleggen geen risico op ernstige shocken. Zodoende kan iedereen zonder hulp van tuinman of elektricien een staande tuinlamp 12v aanleggen.

Eenvoudig aanpassingen doen

Mocht je op een later moment aanpassingen of zelfs uitbreidingen willen doen, ook dan is het gebruik van staande lamp 12v een stuk voordeliger. Gezien het veilige en makkelijke systeem van de LED tuinlampen op 12v, kun je altijd nog aanpassingen of uitbreidingen doen zonder hiervoor heel je tuin overhoop te halen. Ook dit kan zonder hulp van elektricien of tuinman.