Service image
Heeft u hulp nodig van een expert?
Neem contact op met de klantenservice
Filteren
Prijs
-
Merken
Fitting
Wattage
Specificaties
Beveiligingsklasse
Kleur Lichtbron
Sale
Slimme Staande Buitenlampen - RGB+3000K - IP44 - Smart paalverlichting - RVS - Plug & Play
✔ RGB + CCT
✔ Incl. stekker
✔ IP44: Spatwaterdicht
Voorraad
39,95
29,95
Sale
Transformator tot 24w - 12V - IP44
✔ Garden Lights
✔ 3 jaar garantie
✔ Aansluiting lampen en accessoires
Voorraad
22,95
16,08
3 producten

Maak van je tuin een sfeervolle omgeving met de 12 volt tuinverlichting. Niet alleen bieden wij voor iedereen een geschikte vorm van tuinverlichting 12 volt aan, ook zitten er talloze voordelen aan de 12 volt tuinverlichting.

Veilig en snel aanleggen, zonder elektricien

Allereerst is het aanleggen van 12 volt buitenverlichting een stuk veiliger en eenvoudiger in vergelijking met het gebruikelijke 230 volt tuinsysteem. Aangezien het 12v tuinverlichting systeem gebruik maakt van laagspanning, loop je tijdens het aanleggen geen risico op ernstige shocken. Zodoende kan iedereen zonder hulp van tuinman of elektricien de tuinverlichting 12 volt aanleggen.

Daarnaast is het kinderlijk eenvoudig om je tuinverlichting 12 volt op een later moment aan te passen of zelfs uit te breiden. Ook hierbij is het niet nodig om heel je tuin overhoop te halen. Gezien het veilige systeem van het 12 volt tuinverlichting systeem kun je ook zonder hulp van elektricien aanpassingen of uitbreidingen doen in je tuinverlichtingsplan. 

Minder gevaar met vocht

Bovendien is de tuinverlichting 12 volt niet alleen een stuk veiliger tijdens het aanleggen van het systeem, ook biedt het vele voordelen wanneer het er eenmaal ligt. Zo heeft vocht helemaal geen invloed op een 12v tuinverlichting systeem, in tegenstelling tot een systeem op netspanning. Dit zorgt ervoor dat de 12 volt buitenverlichting niet meteen onbruikbaar is wanneer het in aanraking komt met vocht.

Kind- en diervriendelijk

Een ander groot voordeel is dat 12 volt tuinverlichting enorm kind- en diervriendelijk is. Ook hier geldt dat, gezien het gebruik van laagspanning, kinderen en dieren geen risico lopen op ernstige shocken. Ongeacht het feit dat de kabels van de 12 volt tuinverlichting niet diep in de grond gegraven hoeven te worden, kun je kinderen en dieren in de tuin laten spelen ze continue in de gaten te houden. 

Helderder licht en minder verbruik

Tot slot levert het gebruik van 12v buitenverlichting een stuk helderder licht op dan bijvoorbeeld halogeenverlichting op 230v. Dit in combinatie met een duurzamer systeem dat minder energie verbruikt maakt de tuinverlichting 12 volt een echte aanrader en erg voordelig. Aangezien de tuinverlichting 12v minder spanning hoeft te verwerken, gaan ze ook nog eens langer mee.

Garden Lights 12V

Wanneer je opzoek bent naar 12V tuinverlichting dan ben je vast en zeker de Garden Lights tuinverlichting al tegengekomen. Dit komt omdat Garden Lights één van de bekendere fabrikanten is op het gebied van 12V tuinverlichting. Garden Lights is een Nederlands bedrijf dat een ruim assortiment aanbiedt in hoogwaardige 12V buitenverlichting. Zo heeft Garden Lights 12V onder meer prikspots, grondspots, wandlampen breedstralers en accessoires.

Garden Lights aanbieding

Onlangs zijn wij één van de Garden Lights verkooppunten geworden. Om dit te vieren hebben wij een speciale Garden Lights aanbieding.  Alleen deze week geven wij 15% korting op de adviesprijs van Garden Lights. Dit betekent dat wij de één van de goedkoopste Garden Lights verkooppunten zijn op dit moment.

Ben je dus opzoek naar Garden Lights tuinverlichting? Dan kom je op het juiste moment op onze website. Profiteer direct van 15% korting op de 12 volt tuinverlichting Garden Lights.

Buitenverlichting 12 volt kopen?

Op zoek naar tuinverlichting LED 12v voor in je tuin of tegen het huis of schutting? Dan ben je bij Lightexpert.nl op het juiste adres. Wij bieden een groot assortiment led tuinverlichting 12 volt aan. Heb je nog vragen over de 12 volt tuinverlichting Garden Lights? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.