Service image
Heeft u hulp nodig van een expert?
Neem contact op met de klantenservice
Filteren
Service image
Heeft u hulp nodig van een expert?
Neem contact op met de klantenservice
Prijs
-
Merken
Fitting
Specificaties
11 producten

Wil jij jouw huis een industrieel of vintage karakter geven? Dan kunnen je lampen natuurlijk niet achterblijven! Met een fitting met snoer creëer je direct een industriële sfeer in je woonkamer. Zeker ook als je daar een vintage lamp bij gebruikt.

Populaire lampensnoeren

Onze lampen met snoer spelen direct in op de groeiende populariteit van vintage lampen. Als je namelijk geen lamp aan snoer hebt, hoor je er tegenwoordig niet meer bij. Het voordeel van een snoer met fitting is dat je kunt afwisselen met het soort lamp dat je in je fitting plaatst. Zo kun je er een grote globe lamp in zetten, maar ook subtiele vintage kleine lampen.

Daarnaast hebben deze hanglampen aan draad een ander voordeel. Je kunt de draden of snoeren namelijk steeds een andere lengte geven. Dit kan niet alleen handig zijn vanuit praktisch oogpunt, maar is ook handig als je het leuk vindt om vaak te spelen met je interieur.

Fitting met snoer kopen

Heb je nog vragen over een lamp met snoer? Of wil je advies over een fitting met snoer? Vraag dan onze klantenservice om advies voordat je tot koop over gaat!