Service image
Heeft u hulp nodig van een expert?
Neem contact op met de klantenservice
Filteren
Service image
Heeft u hulp nodig van een expert?
Neem contact op met de klantenservice
Prijs
-
Merken
Fitting
Wattage
Specificaties
Kleur Lichtbron
174 producten
Pagina 8 van 8

Industriële lampen zijn ideaal voor het creëren van een warme en een gezellige sfeer in huis, in een restaurant of zelfs in een hotel. Tegenwoordig zijn de industriële lampen, die ook wel fabriekslampen worden genoemd, helemaal terug van weggeweest. Industriële verlichting haalt haar inspiratie uit industriële complexen van de 20e eeuw en kenmerkt zich met de vaak robuuste, stalen behuizingen. Daarnaast kenmerken de lampen industrieel zich vanwege het gebruik van houten of metalen materialen, wat eenvoudig te combineren is met soortgelijke meubels.

De industriële lampen in dit assortiment zijn niet alleen geschikt voor mensen met een industriële inrichting in huis, wij bieden voor iedereen een passende, decoratieve lamp aan. Of je nou opzoek bent naar een industriële hanglamp voor boven de eettafel, een vloerlamp voor in een leeshoek of een tafellamp industrieel voor op je bureau, bij Lightexpert.nl ben je op het juiste adres.

Eindeloos veel mogelijkheden

Bij het creëren van een gewenste sfeer in huis, speelt verlichting de belangrijkste factor. Daarnaast geldt, dat iedere ruimte in huis behoefte heeft aan een andere soort verlichting. Wij bieden voor iedere ruimte een praktische vorm van industriële verlichting aan. Door de fabriekslampen te combineren met de juiste cordsets en dimmer, stel je de ideale industriële hanglamp samen voor boven de eettafel. Doordat de meeste industriële lampen te combineren zijn met tafelarmaturen of andere armaturen, kun je dus ook een geschikte tafellamp industrieel of vloerlamp industrieel samenstellen. Combineer je industriële vloerlamp met een dimmer en je hebt de ideale lamp voor in je leeshoek. Zo zie je dat er eindeloos veel opties zijn.

Besparen op de energierekening

Ondanks dat de industriële LED verlichting de warme uitstraling heeft van een oude gloeilamp, winnen ze het van de gloeilamp op het gebied energieverbruik. Doordat de industriële lampen zijn voorzien van geïntegreerde led verlichting, hebben ze een laag energieverbruik zonder dat dit ten koste gaat van de lichtopbrengst. Dit zorgt ervoor dat je met deze industriële led verlichting flink bespaart op de energierekening, ten opzichte van de oude lampen.

Industriële lampen kopen?

Wil je industriële lampen kopen? Dan ben je bij Lightexpert.nl op het juiste adres. Groot assortiment lampen industrieel, met eindeloos veel mogelijkheden en combinaties voor een geschikte hanglamp industrieel of plafondlamp industrieel. Mocht je voor het kopen van industriële lampen nog vragen hebben? Dan horen wij het graag!