Service image
Heeft u hulp nodig van een expert?
Neem contact op met de klantenservice
Filteren
Prijs
-
Merken
Wattage
Specificaties
Beveiligingsklasse
Kleur Lichtbron
Lumileds
LED Bouwlamp op Accu 30W - 6000K - IP65 - Verstelbare Werklamp
✔ Lumileds chips
✔ Incl. 1.5m kabel
✔ IP65 Stof- en straalwaterdicht
Voorraad
39,95
Lumileds
LED Bouwlamp op Accu - 50W - 6000K - IP65 - Verstelbare Werklamp
✔ Lumileds chips
✔ Incl. 1.5m kabel
✔ IP65 Stof- en straalwaterdicht
Voorraad
54,95
Lumileds
LED Bouwlamp op Accu 100W - 6000K - IP65 - Verstelbare Werklamp
✔ Lumileds chips
✔ Incl. 1.5m kabel
✔ IP65 Stof- en straalwaterdicht
Voorraad
79,95
3 producten

Met de LED bouwlamp accu maak je klussen of werken op de bouw een stuk eenvoudiger voor jezelf. Zo is de bouwlamp op accu eenvoudig te gebruiken op plekken waar geen stroom in de buurt is. Bovendien hoef je met de accu bouwlamp geen gebruik te maken van snoeren en draden die alleen maar voor gevaar zorgen. Dit omdat er in de accu werklamp een accu zit gevestigd die opgeladen kan worden voor het werken. Vervolgens kan de LED bouwlamp accu uren gebruikt worden zonder aangesloten te zijn op stroom. Dit biedt vele voordelen voor professionals die op de bouw werken, maar ook voor particulieren die bijvoorbeeld de muren gaan schilderen in huis.

Echter zijn er wel een aantal dingen belangrijk om te weten over de bouwlamp op accu. Hieronder lees je alles over verschillende soorten en maten.

LED Bouwlampen zuiniger dan de oude bouwlampen

Allereerst is de LED bouwlamp accu een stuk energiezuiniger dan de oude bouwlampen. Dit vanwege de geïntegreerde LED verlichting in de lampen op accu. De LED verlichting zorgt voor een laag wattage zonder dat dit ten koste gaat van de lichtopbrengst (lumen). Hierdoor zijn de bouwlampen nog steeds uitermate geschikt voor het verlichten van grote ruimtes. Gezien het feit dat bouwlampen op accu in de bouw vaak uren achtereenvolgend branden, scheelt dit jaarlijks een op ten opzichte van de oude bouwlampen.

Voor particulieren en professionals

Daarnaast bieden wij voor zowel professionals als particulieren klussers de ideale bouwlamp aan. Dit vanwege bijvoorbeeld de verschillende lichtopbrengsten van de bouwlampen op accu. Een LED bouwlamp accu met 20.000 lumen (lichtopbrengst) is bijvoorbeeld veer meer geschikt voor de professional die grote ruimtes moet verlichten. Anderzijds is een schijnwerper op accu met 700 lumen meer geschikt voor een particulier die minder grote ruimtes moet verlichten. Daarnaast bieden wij ook accu bouwlampen aan met een IP65 waarde. Dit houdt in dat de LED werklamp accu stof- en spuitwaterdicht is. Dit betekent dat de werklampen zowel binnen als buiten te gebruiken zijn.

Tot slot zijn er nog lampen op accu die voorzien zijn van vervangbare accu. Wanneer je twee volgeladen accu’s hebt, kun je deze makkelijk met elkaar verwisselen wanneer de ene leeg is. Op deze manier zit je nooit zonder een opgeladen LED bouwlamp accu.

LED bouwlamp accu kopen?

Ben je overtuigd van de voordelen van de bouwlamp op accu? Dan ben je bij Lightexpert.nl op het juiste adres. Groot assortiment van werklampen op accu en aanverwante artikelen. Mocht je nog vragen hebben voor het kopen van de LED bouwlamp accu? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. Wij helpen je graag verder.