Service image
Heeft u hulp nodig van een expert?
Neem contact op met de klantenservice
Filteren
Service image
Heeft u hulp nodig van een expert?
Neem contact op met de klantenservice
Prijs
-
Merken
Wattage
Specificaties
Beveiligingsklasse
Kleur Lichtbron
Voor 22:00 besteld, vandaag verstuurd
Retourneren binnen 30 dagen
Gratis verzending vanaf €50
55 producten
Pagina 1 van 3

Een LED floodlight, ook wel breedstraler genoemd, is een (bouw)lamp dat vaak een grote lichtopbrengst heeft. Gezien de hoeveelheid lichtopbrengst die de LED floodlights hebben, zijn deze zeer energiezuinig. Tevens kan een floodlight LED op velen manieren worden gebruikt. In de meeste situaties worden ze gebruikt rondom het huis, bouwplaatsen, bedrijfspanden, sportvelden, (boeren)erven, maneges en meer.

LED Floodlight 10 watt tot en met 300 watt

Wanneer je opzoek bent naar LED floodlight dan ben je bij Lightexpert.nl aan het juiste adres. Wij hebben een breed assortiment in floodlights met verschillende wattages. Denk hierbij aan een LED floodlight 10W (vervanger van 90W), LED floodlight 20W (vervanger van 180W), Led floodlight 30W (vervanger van 270W), Led floodlight 50W (vervanger van 450W) en de LED floodlight 100W (vervanger van 1000W).

Hiernaast kan er ook een keuze worden gemaakt in het kleurlicht wat er uit een floodlight LED komt. Zo hebben floodlights met 4000K (natuurlijk daglicht) en 6000K (witlicht).

LED Straler buiten monteren

Een floodlight buiten ophangen is mogelijk. Als dit buiten wilt gaan ophangen dan is het verstandig om te kijken naar de IP waarde. De IP waarde geeft aan in hoeverre een LED floodlight stof- en waterdicht is. Het is aan te raden wanneer je een LED floodlight buiten wilt gaan ophangen om te kiezen voor een IP65 floodlight. Dit betekent dat de LED floodlight straalwaterdicht is waardoor deze ideaal is voor buitengebruik.

Onze LED floodlights worden standaard geleverd met een aansluitsnoer van 25cm. Wanneer je dit wilt gaan verlengen dan is het aan te raden om gebruik te maken van een IP68 kabelverbinders. Hiermee zorg je ervoor dat dat je kabels op een veilige manier doorverbindt zodat deze buiten of in zeer vochtige ruimtes kunnen worden gebruikt.

Led floodlightMet Bewegingsmelder

Een LED straler met sensor zorgt ervoor dat de LED straler automatisch aanspringt wanneer er een beweging plaatsvindt binnen de detectiezone. Mede hierdoor is de LED floodlight met bewegingsmelder ideaal voor het verlichten van de oprit of dienen als anti-inbraak verlichting.

De LED floodlight met sensor kan op drie verschillende manieren worden ingesteld:

  • Lichtgevoeligheid: stel in hoe hard de LED floodlight moet gaan stralen
  • Detectieafstand: de detectiezone wanneer de LED lamp floodlight aan of uit zal gaan
  • Inschakeltijd: de tijd dat de floodlight zal aangaan wanneer er beweging plaatsvindt in de detectiezone

Advies op maat

Mocht je naar het lezen van deze informatie toch nog vragen hebben over onze floodlight LED, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder met het uitzoeken van de juiste LED floodlight in de desbetreffende situatie.