Service image
Heeft u hulp nodig van een expert?
Neem contact op met de klantenservice
BLACK FRIDAY DEALS
Tot 60% korting op LED Breedstralers
Filteren
Service image
Heeft u hulp nodig van een expert?
Neem contact op met de klantenservice
Prijs
-
Merken
Wattage
Specificaties
Beveiligingsklasse
Kleur Lichtbron
Voor 22:00 besteld, vandaag verstuurd
Retourneren binnen 30 dagen
Gratis verzending vanaf €50
67 producten
Pagina 1 van 3

Een LED werklamp is een (bouw)lamp dat vaak een grote lichtopbrengst heeft. Gezien de hoeveelheid lichtopbrengst die de LED werklampen hebben, zijn deze zeer energiezuinig. Tevens kan een werklamp LED op velen manieren worden gebruikt. In de meeste situaties worden ze gebruikt rondom het huis, bouwplaatsen, bedrijfspanden, sportvelden, (boeren)erven, maneges en meer.

LED werklamp 10 watt tot en met 300 watt

Wanneer je opzoek bent naar LED werklamp dan ben je bij Lightexpert.nl aan het juiste adres. Wij hebben een breed assortiment in werklampen met verschillende wattages. Denk hierbij aan een LED werklamp 10W (vervanger van 90W), LED werklamp 20W (vervanger van 180W), Led werklamp 30W (vervanger van 270W), Led werklamp 50W (vervanger van 450W) en de LED werklampen 100W (vervanger van 1000W).

Hiernaast kan er ook een keuze worden gemaakt in het kleurlicht wat er uit een werklamp LED komt. Zo hebben werklampen met 4000K (natuurlijk daglicht) en 6000K (witlicht).

LED Straler buiten monteren

Een werklamp buiten ophangen is mogelijk. Als dit buiten wilt gaan ophangen dan is het verstandig om te kijken naar de IP waarde. De IP waarde geeft aan in hoeverre een LED werklamp stof- en waterdicht is. Het is aan te raden wanneer je een LED werklamp buiten wilt gaan ophangen om te kiezen voor een IP65 werklamp. Dit betekent dat de LED werklamp straalwaterdicht is waardoor deze ideaal is voor buitengebruik.

Onze LED werklampen worden standaard geleverd met een aansluitsnoer van 25cm. Wanneer je dit wilt gaan verlengen dan is het aan te raden om gebruik te maken van een IP68 kabelverbinders. Hiermee zorg je ervoor dat dat je kabels op een veilige manier doorverbindt zodat deze buiten of in zeer vochtige ruimtes kunnen worden gebruikt.

Led werklampMet Bewegingsmelder

Een LED straler met sensor zorgt ervoor dat de LED straler automatisch aanspringt wanneer er een beweging plaatsvindt binnen de detectiezone. Mede hierdoor is de LED werklamp met bewegingsmelder ideaal voor het verlichten van de oprit of dienen als anti-inbraak verlichting.

De LED werklamp met sensor kan op drie verschillende manieren worden ingesteld:

  • Lichtgevoeligheid: stel in hoe hard de LED werklamp moet gaan stralen
  • Detectieafstand: de detectiezone wanneer de LED lamp werklamp aan of uit zal gaan
  • Inschakeltijd: de tijd dat de werklamp zal aangaan wanneer er beweging plaatsvindt in de detectiezone

Advies op maat

Mocht je naar het lezen van deze informatie toch nog vragen hebben over onze werklamp LED, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder met het uitzoeken van de juiste LED werklamp in de desbetreffende situatie.