Service image
Heeft u hulp nodig van een expert?
Neem contact op met de klantenservice
Filteren
Service image
Heeft u hulp nodig van een expert?
Neem contact op met de klantenservice
Prijs
-
Specificaties
1 producten

LED Downlight dimbaar is ideaal om ten alle tijden de gewenste sfeer te creëren. Dit maakt de LED Downlight inbouw dimbaar geschikt voor het verlichten van bijvoorbeeld een kantoorruimte of horecagelegenheid. Wanneer je bijvoorbeeld een warme sfeer wil creëren, kun je de Downlight dimmen tot een lager lichtniveau. Andersom geldt, wanneer je een bijvoorbeeld helder werklicht nodig hebt, kun je de lichtopbrengst van de Downlight dimbaar verhogen.

Een ander voordeel van een LED Downlight inbouw dimbaar is dat de verlichting niet ten alle tijden voor de volledige 100% hoeft te branden. Zo kun je met de downlight dimbaar, op de lange termijn geld besparen ten opzichte van de oude downlights.

Downlight dimbaar van zichzelf?

Voor de downlights in dit assortiment geldt dat ze optioneel dimbaar zijn. Dit houdt in dat de LED Downlight dimbaar is wanneer deze wordt aangesloten op de LED Driver Dimbaar voor LED downlights. Een LED Downlight kan eenvoudig op de driver aangesloten worden. Deze LED driver is los te bestellen bij Lightexprt.nl.

Meer informatie

Mocht je een LED Downlight inbouw dimbaar willen bestellen, maar heb je toch nog een vraag? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. Wij helpen je graag verder bij het kiezen van de ideale LED Downlight dimbaar.