Service image
Heeft u hulp nodig van een expert?
Neem contact op met de klantenservice
0 producten

De LED Paneel 30x30 heeft een subtiele grootte en is uitermate geschikt in kantoren, werkplaatsen maar ook horecagelegenheden. Het assortiment van Lightexpert.nl bestaat uit LED Panelen met verschillende kleurtemperaturen. Zo is een LED Paneel 30x30 met een natuurlijke daglicht kleur (4000K) geschikt voor in horecagelegenheden, terwijl een LED Paneel met een witte lichtkleur (6000K) geschikt is voor in (grote) werkruimtes.

Tevens beschikken de LED panelen in deze categorie over een professionele LED driver. Hierdoor zijn ze volledige flikkervrij.

Besparen op de energierekening

Omdat een LED Panel over het algemeen lange, achtereenvolgende branduren maakt, is het verstandig om voor een energiezuinige LED Paneel te gaan. De LED Panelen 30x30 in deze categorie beschikken over een lager energieverbruik (watt) dan de oude LED Panelen. Hierdoor verdien je na ongeveer 2 jaar de investering op de 30x30 LED Panel terug. Ondanks het lage energieverbruik, beschikt de LED panel in deze categorie over een hoge lichtopbrengst. Hierdoor kun je op een milieuvriendelijke manier grote ruimtes van licht voorzien.

Eenvoudig te monteren

Een ander voordeel is dat deze energiezuinige LED panel zeer eenvoudig te monteren zijn. Wanneer je beschikt over een systeemplafond, kan de LED Paneel 30x30 makkelijk in het plafond worden gemonteerd. Dit creëert een strakke uitstraling. Wanneer je geen systeemplafond hebt, en de LED Panel dus niet eenvoudig in het plafond gemonteerd kan worden, kun je de het paneel eenvoudig tegen het plafond monteren. Hiervoor heb je wel het LED Paneel Opbouw systeem van Lightexpert.nl nodig. 

LED Paneel 30x30 kopen?

Ben je op zoek naar een subtiele LED Paneel 30x30? Bij Lightexpert.nl helpen we je graag verder! Mocht je vragen hebben over LED paneel 30x30 kopen, neem dan gerust contact op met de klantenservice.