Prijs
0
150
Merken
Afmetingen
Specificaties
Beveiligingsklasse
Voor 22:00 besteld is morgen in huis
Gratis verzending vanaf €150
Retourneren binnen 14 dagen
Sale
Hanglamp Silicon Black
€7,95
€9,95
Voorraad
Hanglamp Silicon Grey
€9,95
Voorraad
10 results

Op deze pagina kun je al onze LED plafondlampen vinden. Al onze LED plafonnieres hebben een geïntegreerde LED. Dit wil zeggen dat onze plafondlampen inclusief lichtbron worden geleverd. Deze lichtbronnen kunnen echter niet vervangen worden. Dit is overigens ook niet nodig, omdat onze LED plafondlampen inclusief verlichting gemiddeld 15 jaar meegaan. 

De LED plafonnieres in onze shop zijn van het merk Energetic. Dit is de grootste LED lampen fabrikant ter wereld. Met onze LED plafondlampen ben je er dus van verzekerd dat je topkwaliteit plafonnieres krijgt. Op al onze LED armaturen zit 5 jaar garantie, dus ook op onze LED plafondlampen. 

Plafondlamp met sensor

Sinds kort hebben wij ook een plafondlamp met bewegingssensor. Plafondlampen met sensor zijn erg handig in bijvoorbeeld je gang of overloop, omdat deze plafonnieres vaak onnodig lang aan staan. Met een plafondlamp met sensor heb je dit probleem opgelost en ben je dus een stuk energiezuiniger dan voorheen. Een plafonniere met sensor is dus de eerste stap naar een energiezuiniger huis!

Makkelijk te monteren

Onze LED plafondlampen zijn makkelijk te monteren aan het plafond. In tegenstelling tot andere plafonnieres kun je het armatuur eerst aan het plafond bevestigen. Bijkomend voordeel is dat onze armaturen een eigen kroonsteentje bevatten, zodat je dan alleen nog de elektriciteitkabels in het kroonsteentje van het armatuur hoeft te doen.

Wil je meer weten over de plafonnieres van Lightexpert? lees dan onze verkoopwijzer óf vraag onze klantenservice om meer informatie!