Service image
Heeft u hulp nodig van een expert?
Neem contact op met de klantenservice
Filteren
Prijs
-
Merken
Fitting
Wattage
Specificaties
Beveiligingsklasse
Kleur Lichtbron
Calex Smart LED Plafondlamp Halo - Wit - 22W - RGB+CCT - Ø295mm
✔ RGB+CCT: 2700K - 6500K
✔ Google Home, Siri en Alexa
✔ Bediening met App of afstandsbediening
Voorraad
59,95
Calex Smart LED Plafondlamp Halo - Wit - 25W - RGB+CCT - Ø395mm
✔ RGB+CCT: 2700K - 6500K
✔ Google Home, Siri en Alexa
✔ Bediening met App of afstandsbediening
Voorraad
69,95
2 producten

Op deze pagina vind je de plafondlampen die geschikt zijn voor in je badkamer of andere vochtige ruimtes zoals buiten onder de overkapping. Of een plafondlamp geschikt is voor in de badkamer, is afhankelijk van de IP-waarde van de lamp. De IP-waarde van een lamp verteld hoe goed deze is beschermd tegen stof en vocht/water. In de volgende ‘Wat is de IP waarde van een lamp?’ lees je alles wat je hierover moet weten.

De plafondlampen badkamer in deze categorie beschikken over een IP-waarde van IP44 of IP65. Dit houdt in dat de plafonnière badkamer zowel stof- als (spat)waterdicht is. Dit is meer dan voldoende om te fungeren als badkamer plafonnière.

Verschillende soorten

Gezien de verschillende soorten badkamer plafondlampen in het assortiment van Lightexpert.nl, is er voor ieder een geschikte vorm van badkamer verlichting. Zo is er een badkamer plafondlamp zwart voor mensen met een donkere, moderne inrichting. Daarnaast zijn er ook waterdichte, dimbare plafondlampen of plafondlampen waarvan de lichtkleur instelbaar is. Al met al, voor ieder wat wils.

Plafondlamp badkamer kopen?

Ben je opzoek naar LED plafondlampen voor in de badkamer, dan ben je bij Lightexpert.nl op het juiste adres. Groot assortiment badkamer plafonnières bestaande uit verschillende soorten met verschillende functies. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met de klantenservice via de contactpagina.