Service image
Heeft u hulp nodig van een expert?
Neem contact op met de klantenservice
0 producten

Draadloze dimmer LED

Creëer de perfecte sfeer in huis met de draadloze dimmers van Lightexpert.nl. Van helder werklicht, tot gezellig sfeerlicht, de draadloze LED dimmer maakt het allemaal mogelijk, en dat op afstand. Omdat de draadloze dimmer met afstandsbediening te combineren is, kun je via één of meerdere afstandsbedieningen je verlichting dimmen tot een wensbaar niveau. En dat allemaal zonder je bestaande, dimbare lampen te vervangen.

Een ander groot voordeel van de draadloze LED dimmer is dat je meerdere lampen op één draadloze dimmer of afstandsbediening kunt aansluiten. Hierdoor kun je bijvoorbeeld alle lampen in je woonkamer of eetkamer tegelijk dimmen tot hetzelfde niveau. Zo creëer je in heel de woonkamer een passende sfeer zonder op te hoeven staan.

Bovendien is de LED draadloze dimmer ook geschikt voor dimbare buitenlampen. Hierdoor kun je met deze draadloze LED dimmer een gezellige sfeer creëren onder je veranda of overkapping.

Meerdere manieren bestuurbaar

Vaak wordt de draadloze dimmer met afstandsbediening geleverd. Ondanks dat zijn er nog andere mogelijkheden om de draadloze dimmer te gebruiken. Zo kun je de draadloze LED dimmer aansluiten op bijvoorbeeld een (puls)schakelaar of op draadloze wandbediening. Op deze manier zijn de draadloze dimmers zowel op afstand, als via een vast punt in de muur bestuurbaar. Ook hiervoor geldt dat er meerdere lampen aangesloten kunnen worden op één draadloze LED dimmer.

Makkelijk aan te sluiten

De LED draadloze dimmers worden op een 220-240V voeding aangesloten in combinatie met een fasedraad of nuldraad. Hierdoor is het gebruik van een lastige transformator niet meer nodig. Met een aantal eenvoudige stappen is de draadloze LED dimmer snel aan te sluiten.

Een draadloze dimmer LED kopen?

Bent u op zoek naar een geschikte, draadloze dimmer met afstandsbediening? Neem dan vooral een kijkje in het assortiment van Lightexpert.nl. Lightexpert.nl levert voor iedereen een geschikte, draadloze dimmer LED. Wij leveren hoogstaande kwaliteit met professioneel advies. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice door te mailen of te bellen.