0 results

 

Op deze pagina vind je de kweekbak LED van Lightexpert.nl. Met de kweekbak uit ons assortiment ben je verzekerd van 365 dagen per jaar verse kruiden en plantjes. Je kweekt eenvoudig je eigen producten in huis met onze LED kweekbak. Onze LED kweekbak mini is voorzien van speciale LED verlichting die het fotosyntheseproces nabootst waarmee een optimaal dag- en nachtritme wordt gecreëerd.

Waarom kiezen voor een LED kweekbak?

Uiteraard profiteer je met deze kweekbak van de voordelen van LED verlichting. De verlichting is namelijk energiebesparend en goed voor het milieu. De levensduur van LED verlichting is gigantisch waardoor je lang kunt genieten van je eigen gekweekte kruiden en planten met dezelfde lampen.

Het nagebootste fotosyntheseproces produceert een verlichting die een ritme van 16 uur dag- en 8 uur nachtstand creëert. De ingebouwde automatische timer controleert dit proces. Op deze manier wordt toch een natuurlijk dag- en nachtritme voor de kruiden en plantjes verzorgd. In combinatie met de glazen wanden, zeer hoge CRI en het neutrale witte licht (4000 Kelvin) wordt een optimaal groeiproces geproduceerd. De kweekbak wordt geleverd met een 1,2 meter lange kabel.

LED kweekbak kopen?

Wil jij een LED kweekbak kopen? Onze LED kweekbak is van hoogstaande kwaliteit en gaat lang mee. Mocht je toch nog vragen hebben dan kun je altijd terecht bij onze klantenservice. Twijfel dus niet en mail of bel naar Lightexpert.nl voor professioneel advies!