Service image
Heeft u hulp nodig van een expert?
Neem contact op met de klantenservice
Filteren
Prijs
-
Merken
Wattage
Specificaties
Beveiligingsklasse
Kleur Lichtbron
Oplaadbare LED Zaklamp 10W - 1000lm
✔ 100lm per watt
✔ Oplaadbare batterij
✔ Beschikt over twee lampen
Voorraad
49,95
1 producten

LED Zaklampen

LED zaklampen zijn er tegenwoordig in allerlei verschillende soorten en maten. Hierdoor worden zaklampen tegenwoordig voor verschillende doeleinden gebruikt. Maar waar moet je nou precies op letten bij het kopen van een zaklamp? Hieronder wordt duidelijk toegelicht welke verschillende soorten zaklampen er zijn en wat belangrijk is om op te letten bij het kopen van zaklantaarn.

Waarvoor wil je de zaklamp gebruiken?

Om een keuze te kunnen maken tussen verschillende soorten (oplaadbare) zaklampen, is het belangrijk om te achterhalen om waarvoor je de zaklantaarn wil gebruiken. Heb je een eenvoudige LED zaklamp nodig voor in huis of op vakantie? Of heb je een professionele, werk gerelateerde zaklantaarn nodig voor in de autogarage of als beveiliger? Het doel waarmee je een zaklamp wil gebruiken, is bepalend voor de specificaties van de zaklamp. Zo hoeft een zaklamp voor in huis niet zoveel licht (lumen) uit te stralen als die van een beveiliger. Daarnaast heeft een automonteur bijvoorbeeld behoefte aan een mini zaklamp die die tegen metalen oppervlaktes kan plaatsen, om zo zijn handen vrij te hebben. Wat je ook zoekt, Lightexpert.nl heeft voor verschillende behoeftes de ideale zaklantaarn.

LED zaklamp oplaadbaar of toch batterijen?

Lightexpert.nl heeft zowel oplaadbare LED zaklampen in het assortiment, als zaklampen die werken op batterijen. Zowel oplaadbare zaklampen als batterijen hebben zo zijn voor- en nadelen. De keuze hiervoor hangt af van het doeleinde voor het gebruiken van de zaklantaarn.

Het voordeel van een oplaadbare zaklamp is dat je niet continue nieuwe batterijen hoeft te kopen en verwisselen. De meeste LED zaklamp oplaadbaar in het assortiment van Lightexpert.nl, hebben een batterijduur van gemiddeld 4uur op de hoogste stand. Hierdoor is de oplaadbare LED zaklamp ideaal wanneer je de zaklamp niet lange tijd achtereenvolgend gaat gebruiken.

Het voordeel van een LED zaklamp op batterijen, is dat je deze snel kunt vervangen wanneer ze leeg zijn. Hierdoor is een zaklamp op batterijen geschikt voor personen die de zaklamp gedurende een lange tijd, achtereenvolgend gebruiken.  

Verschillende lichtstanden en functies

Bovendien hebben de LED zaklampen van Lightexpert.nl verschillende lichtstanden en functies. Sommige zaklantaarns zijn niet dimbaar en dus op één stand te gebruiken. Andere zaklampen hebben meerdere standen en zijn zo bijvoorbeeld te gebruiken op 100%, 50% of 20% van de lichtopbrengst. Daarnaast zijn er nog zaklampen die beschikken over een strobe en SOS-functie. De strobe functie houdt in dat de zaklamp met een hoge lichtopbrengst gaat knipperen en wordt gebruikt als zelfverdediging tegen bijvoorbeeld indringers. De SOS-functie wordt gebruikt als reddingsmiddel. Als de SOS-functie wordt geselecteerd, knipper een zaklamp in morsetaal SOS wat ideaal is in geval van een noodsituatie. Door de zaklampen met verschillende functies, heeft lightexpert.nl een geschikte zaklantaarn voor iedereen.

Tot slot zijn er de standaard zaklampen, zaklampen met ophanghaakjes en zaklampen met een magnetische achterkant. De standaard zaklampen zijn voorzien van 1 lampje, terwijl de zaklampen die voorzien zijn van ophanghaakje of magneten, vaak beschikken over twee lampen. De voornaamste lamp van deze zaklampen wordt de inspectielamp genoemd, het tweede lampje is in dit geval het zaklamplicht.

LED Zaklamp kopen?

Op zoek naar de geschikt LED zaklamp? Lightexpert.nl biedt een breed assortiment aan met standaard LED zaklampen, oplaadbare zaklampen, een mini zaklamp, of een inspectielamp met 2 lampen. Met andere woorden, voor ieder een geschikte LED zaklamp.