ZOMERDEALS TOT 50% KORTINGGeldig tot 22-7

Black Friday Banner All Pages
Menu

Winkel

Winkel Producten

Winkelverlichting

In winkels is verlichting niet alleen van belang voor de werknemer, maar vooral voor de winkelervaring van de klant. Is het te donker, dan zal een mogelijke klant niet uitgenodigd voelen om binnen te komen. Maar een te veel of te wit licht werkt ook averechts. Daarom is het belangrijk niet alleen de juiste hoeveelheid verlichting aan te schaffen, maar ook de juiste (verstelbare) lichttemperatuur. Ook tel je in een winkel, naast algemene verlichting, een aantal andere soorten verlichting: 

- Etalageverlichting 
- Paskamerverlichting 
- Vitrineverlichting 

Elk van deze verlichtingen vervult een andere functie. Etalage verlichting moet je producten uit het rek laten springen zodat ze goed zichtbaar zijn, vitrine verlichting moet zorgen dat mensen van buitenaf producten uitgelicht zien en paskamer verlichting moet kleding en kleur duidelijk zichtbaar maken. Deze verschillende doeleinden vereisen verschillende soorten verlichting en kleurtemperaturen. 

De voordelen van LED Winkelverlichting 

LED verlichting in een winkel plaatsen brengt verschillende voordelen met zich mee, namelijk: 
 
- Het verhogen van verkoopcijfers door verbeterde engagement met de winkel 
- Het verbeteren van het welzijn van personeel 
- Je bespaart tot 70% op energieverbruik ten opzichte van halogeen verlichting 
- LED verlichting gaat tot 50.000 branduren lang mee en beter voor het milieu 

Bij Lightexpert vind je verschillende geschikte soorten LED winkelverlichting. De beste opties zetten we graag voor je op een rij: 

LED Panelen 

Voor een goed dekkende verlichting in je winkel zijn LED panelen de ideale oplossing. Hiermee kun je subtiel een looproute voor klanten suggereren, terwijl je niet inlevert op het gebied van compleet dekkende verlichting zodat je winkel geen onverlichte plekken heeft. 

LED Breedstralers 

LED Breedstralers vormen de perfecte oplossing voor het verlichten van etalages en zelfs pashokjes. Een enkele breedstraler maakt het dankzij het kleine formaat maar brede bereik mogelijk om een etalage of pashokje compleet en nauwkeurig te verlichten. Dankzij de verschillende beschikbare formaten en wattages zit er voor de meeste situaties een goede breedstralers tussen.