Service image
Heeft u hulp nodig van een expert?
Neem contact op met de klantenservice
SALE - 15% Korting
Alleen deze week 15% korting op alle 12V tuinverlichting!
Filteren
Service image
Heeft u hulp nodig van een expert?
Neem contact op met de klantenservice
Prijs
-
Merken
Fitting
Wattage
Specificaties
Beveiligingsklasse
Kleur Lichtbron
Voor 22:00 besteld, vandaag verstuurd
Retourneren binnen 30 dagen
Gratis verzending vanaf €50
51 producten
Pagina 1 van 3

Deze 12 volt tuinaccessoires zijn geschikt om je tuinverlichting van een upgrade te voorzien. Zo kun je middels de tuin accessoires alles halen uit je bestaande 12v tuinsysteem om een zo sfeervol mogelijke omgeving te creëren.

Er is gekozen voor de 12v tuinaccessoires van het merk Garden Lights vanwege de betrouwbare kwaliteit. Hierbij heb je aan de ene kant de 12 volt accessoires die noodzakelijk zijn om je 12v tuinsysteem te laten werken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Garden Lights hoofdkabel waar je de verlichting op aansluit, de Garden Lights connector die de verlichting verbindt met de kabel en de Garden Lights transformator die de verlichting op het stroom aansluit.

Daarnaast zijn er nog accessoires die niet noodzakelijk zijn, maar wel je tuinverlichting wel van een upgrade voorziet. Denk hierbij aan de Garden Lights verlengkabel waarmee je je verlichting eenvoudig kan uitbreiden, of de Garden Lights sensor die je verlichting laat branden wanneer er beweging wordt gedetecteerd of de Garden Lights Timer Sensor die je lampen laat branden wanneer het donker begint te worden.