Service image
Heeft u hulp nodig van een expert?
Neem contact op met de klantenservice
SALE - 15% Korting
Alleen deze week 15% korting op alle 12V tuinverlichting!
Filteren
Prijs
-
Merken
Fitting
Wattage
Specificaties
Beveiligingsklasse
Kleur Lichtbron
Sale
LED Breedstraler Tuin - Flood 12 - 12V - 12W
✔ 3 jaar garantie
✔ 3000K warm wit licht
✔ Eenvoudige montage
Voorraad
62,95
47,79
1 producten

Creëer een sfeervolle omgeving van je tuin met de LED breedstraler 12v. De schijnwerper 12 volt is de ideale vorm van verlichting voor het benadrukken van objecten in je tuin. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een prachtige boom, een opvallende plant of zelfs beelden. Dit creëert ’s avonds een mooi beeld in je tuin.

Veilig en snel aanleggen, zonder elektricien

Een groot voordeel van de 12v schijnwerper ten opzichte van de gebruikelijke breedstralers is, dat de LED breedstralers 12v een stuk veiliger en eenvoudiger te installeren zijn. Aangezien de 12v schijnwerpers gebruik maken van laagspanning, loop je tijdens het aanleggen geen risico op ernstige shocken. Zodoende kan iedereen zonder hulp van tuinman of elektricien een LED schijnwerper 12v aanleggen.

Eenvoudig aanpassingen doen

Mocht je op een later moment aanpassingen of zelfs uitbreidingen willen doen, ook dan is het gebruik van breedstraler 12v een stuk voordeliger. Gezien het veilige en makkelijke systeem van de LED breedstraler op 12v, kun je altijd nog aanpassingen of uitbreidingen doen zonder hiervoor heel je tuin overhoop te halen. Ook dit kan zonder hulp van elektricien of tuinman.

Kind- en diervriendelijk

Een ander groot voordeel is dat LED schijnwerper 12v enorm kind- en diervriendelijk is. Ook hier geldt dat, gezien het gebruik van laagspanning, kinderen en dieren geen risico lopen op ernstige shocken. Ongeacht het feit dat de kabels van de schijnwerper 12 volt niet diep in de grond gegraven hoeven te worden, kun je kinderen en dieren in de tuin laten spelen ze continue in de gaten te houden. 

12v LED schijnwerper kopen?

Op zoek naar een schijnwerper 12v voor in je tuin? Dan ben je bij Lightexpert.nl op het juiste adres. Wij bieden een groot assortiment 12v led schijnwerpers aan. Mocht je nog vragen hebben? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.