Service image
Heeft u hulp nodig van een expert?
Neem contact op met de klantenservice
SALE - 15% Korting
Alleen deze week 15% korting op alle 12V tuinverlichting!
 
Filteren
Service image
Heeft u hulp nodig van een expert?
Neem contact op met de klantenservice
Prijs
-
Merken
Wattage
Specificaties
Beveiligingsklasse
Kleur Lichtbron
Voor 22:00 besteld, vandaag verstuurd
Retourneren binnen 30 dagen
Gratis verzending vanaf €50
20 producten

Maak van je tuin een sfeervolle omgeving door middel van de 12 volt wandlampen van Lightexpert.nl. Of je voorkeur nou uitgaat naar een moderne, klassieke of industriële 12 volt wandlamp, Lightexper.nl biedt voor iedereen een geschikte wandlamp 12v aan. Hierbij is er gekozen voor de Garden Lights wandlamp gezien het veilige en eenvoudige systeem. Daarnaast is de Garden Lights wandlamp gemaakt van hoogwaarde en betrouwbare materialen zoals aluminium of RVS.

Veilig en snel aanleggen, zonder elektricien

Een groot voordeel van de 12 volt wandlampen ten opzichte van de gebruikelijke wandlampen is, dat de wandlampen 12v een stuk veiliger en eenvoudiger te installeren zijn. Aangezien de wandlampen 12v gebruik maken van laagspanning, loop je tijdens het aanleggen geen risico op ernstige shocken. Zodoende kan iedereen zonder hulp van tuinman of elektricien wandlampen op 12v aanleggen.

Eenvoudig aanpassingen doen

Mocht je op een later moment aanpassingen of zelfs uitbreidingen willen doen, ook dan is het gebruik van 12 volt wandlampen een stuk voordeliger. Gezien het veilige en makkelijke systeem van de wandlampen, kun je altijd nog aanpassingen of uitbreidingen doen zonder hiervoor heel je tuin overhoop te halen. Ook dit kan zonder hulp van elektricien of tuinman.