LENTEDEALS TOT 50% KORTINGGeldig tot 24-5

Black Friday Banner All Pages
Menu

Dubbele LED Dimmer

Een duo dimmer of ook wel dubbele dimmer genoemd is een perfecte uitkomst wanneer je twee schakelaars wil samenvoegen in dimmer. Zo heb je geen twee losse dimmers nodig, maar kan je makkelijk alles via een duo dimmer led regelen. Het scheelt weer in ruimte op de muur wanneer je gebruik maakt van een dubbele led dimmer en daarbij is het ook goedk

Laat meer zien

Dubbele LED Dimmer

Een duo dimmer of ook wel dubbele dimmer genoemd is een perfecte uitkomst wanneer je twee schakelaars wil samenvoegen in dimmer. Zo heb je geen twee losse dimmers nodig, maar kan je makkelijk alles via een duo dimmer led regelen. Het scheelt weer in ruimte op de muur wanneer je gebruik maakt van een dubbele led dimmer en daarbij is het ook goedkoper dan twee losse dimmers. Met dimmers kan je het licht dimmen. Hierdoor werkt de lamp op een lager vermogen wat kost besparend is. Ook is de levensduur van de lamp hierdoor langer.

Kijk bij aanschaf altijd of het soort lampen dat je gebruikt goed aansluit op het type dimmer dat je uitkiest. Wanneer deze twee niet overeenkomen in wattage, dan kan het nog wel eens zo zijn dat het licht gaat knipperen. Een dubbele dimmer led kan eenvoudig worden gemonteerd op dezelfde manier als een enkele dimmer. Ook deze wordt afgewerkt met een afdekraam. Let bij het kopen van de dimmer ook of je kies voor aan fase aansnijding of afsnijding. Tegenwoordig wordt het laatste type het meeste gebruikt. Ook wanneer dit niet overeenkomt met de lamp kan het zijn dat de lamp gaat knipperen.

Wanneer je led lampen wil gaan dimmen is het heel belangrijk dat je gebruik maakt van een duo dimmer led. Met een normale dimmer voor halogenen lampen kan je namelijk geen led lampen dimmen. Bij aankoop van de lampen is vaak terug te vinden of deze wel of niet dimbaar zijn.

Duo led dimmer kopen

Heb je advies nodig bij het kopen van een duo dimmer led? Bel dan gerust even met onze klantenservice om al jouw vragen te kunnen stellen. Zo kunnen we je snel alle informatie doorgeven die je nodig hebt voor het maken van jouw keuze.