LENTE DEALS TOT 50% KORTINGGeldig tot 21-4

Black Friday Banner All Pages
Menu

LED Breedstralers

Een LED breedstraler, ook wel vaak een LED straler genoemd is een (bouw)lamp dat vaak een grote lichtopbrengst heeft. Gezien de hoeveelheid lichtopbrengst die de LED breedstralers hebben, zijn deze zeer energiezuinig. Een Breedstraler LED kan op velen manieren worden gebruikt. In de meeste situaties worden LED stralers gebruikt rondom he

Laat meer zien

LED Breedstralers

Een LED breedstraler, ook wel vaak een LED straler genoemd is een (bouw)lamp dat vaak een grote lichtopbrengst heeft. Gezien de hoeveelheid lichtopbrengst die de LED breedstralers hebben, zijn deze zeer energiezuinig.

Een Breedstraler LED kan op velen manieren worden gebruikt. In de meeste situaties worden LED stralers gebruikt rondom het huis, bouwplaatsen, bedrijfspanden, sportvelden, (boeren)erven, maneges en meer.

Led Breedstralers van 10 Watt tot en met 300 Watt

Wanneer je opzoek bent naar LED breedstraler dan ben je bij Lightexpert.nl aan het juiste adres. Wij hebben een breed assortiment in LED breedstralers. Zo hebben we verschillende LED stralers in ons assortiment met verschillende wattages. Denk hierbij aan een LED Breedstraler 10W (vervanger van 90W), LED Breedstraler 20W (vervanger van 180W), Led Breedstraler 30W (vervanger van 270W), Led Breedstraler 50W (vervanger van 450W) en de LED Breedstraler 100W (vervanger van 1000W).

Hiernaast kan er ook een keuze worden gemaakt in het kleurlicht wat er uit een breedstraler LED komt. Zo hebben we een breedstraler met 4000K (natuurlijk daglicht) en 6000K (witlicht).

Led Straler buiten monteren

Een LED straler buiten ophangen is mogelijk. Als je een LED straler buiten wilt gaan ophangen dan is het verstandig om te kijken naar de IP waarde. De IP waarde geeft aan in hoeverre een LED breedstraler stof- en waterdicht is. Het is aan te raden wanneer je een LED straler buiten wilt gaan ophangen om te kiezen voor een IP65 breedstraler. Dit betekent dat de LED breedstraler straalwaterdicht is waardoor deze ideaal is voor buitengebruik.

Onze LED breedstralers worden standaard geleverd met een aansluitsnoer van 25cm. Wanneer je dit wilt gaan verlengen dan is het aan te raden om gebruik te maken van een IP68 kabelverbinders. Hiermee zorg je ervoor dat dat je kabels op een veilige manier doorverbindt zodat deze buiten of in zeer vochtige ruimtes kunnen worden gebruikt.

Led Breedstraler Met Bewegingsmelder

Een LED straler met sensor zorgt ervoor dat de LED straler automatisch aanspringt wanneer er een beweging plaatsvindt binnen de detectiezone. Mede hierdoor is de LED breedstraler met bewegingsmelder ideaal voor het verlichten van de oprit of dienen als anti-inbraak verlichting.

De LED breedstraler met sensor kan op drie verschillende manieren worden ingesteld:

  • Lichtgevoeligheid: stel in hoe hard de LED breedstraler moet gaan stralen
  • Detectieafstand: de detectiezone wanneer de LED lamp breedstraler aan of uit zal gaan
  • Inschakeltijd: de tijd dat de breedstraler zal aangaan wanneer er beweging plaatsvindt in de detectiezone

Advies op maat

Mocht je na het lezen van deze informatie toch nog vragen hebben over onze breedstraler LED, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder met het uitzoeken van de juiste LED breedstraler in de desbetreffende situatie.