LENTE DEALS TOT 50% KORTINGGeldig tot 19-4

Black Friday Banner All Pages
Menu

Breedstraler met sensor

De juiste breedstraler kopen doe je bij Lightexpert. Een LED breedstraler, ook wel vaak een LED straler genoemd is een (bouw)lamp dat vaak een grote lichtopbrengst heeft. Gezien de hoeveelheid lichtopbrengst die de LED breedstralers hebben, zijn deze zeer energiezuinig. De sensor zorgt ervoor dat de LED breedstraler aan gaat wanneer er zich bewe

Laat meer zien

Breedstraler met sensor

De juiste breedstraler kopen doe je bij Lightexpert. Een LED breedstraler, ook wel vaak een LED straler genoemd is een (bouw)lamp dat vaak een grote lichtopbrengst heeft. Gezien de hoeveelheid lichtopbrengst die de LED breedstralers hebben, zijn deze zeer energiezuinig. De sensor zorgt ervoor dat de LED breedstraler aan gaat wanneer er zich beweging voordoet binnen het bereik van de bewegingssensor.

Wij hebben een groot assortiment LED Breedstralers met sensor. Het aanbod verschilt van kleinere 10W lampen tot bouwlampen van 100W. Of je nu op zoek bent naar een oplaadbare bouwlamp, bouwlamp op statief of schijnwerper: het juiste formaat breedstraler zit er gegarandeerd tussen!

Verschillende kleuren


In het aanbod LED breedstralers met sensor vind je drie verschillende kleuren lichtbron. De 3000K breedstralers geven een warm wit licht, de 4000K een natuurlijk daglicht en de 6500K breedstralers stralen wit licht uit.


LED breedstralers met sensor

De breedstralers zijn voorzien van een sensor. Dit bespaart energie en maakt ze ideaal voor plekken waar licht situationeel nodig is, zoals een oprit of in de tuin.
 
Veilig buitenshuis

Alle breedstralers die we aanbieden zijn spuit- of spatwaterdicht. Je kunt dus veilig elke led breedstraler buiten gebruiken, wat de weersomstandigheden ook zijn.
Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice!