LENTEDEALS TOT 50% KORTINGGeldig tot 20-5

Black Friday Banner All Pages
Menu

Over ons

Lightexpert.nl

Lightexpert is dé online specialist in LED verlichting en bijbehorende accessoires. Wij verkopen LED verlichting aan particuliere en zakelijke klanten. Onze expertise ligt op het gebied van functionele verlichting, projectverlichting en bedrijfsverlichting. Dit assortiment leveren wij voornamelijk aan kantoren, restaurants, hotels, winkels, magazijnen, garages, enz. Onze verlichting heeft een hoge kwaliteit en komt van vertrouwde A-merkleveranciers. Hierdoor hebben onze producten standaard 2 tot 5 jaar garantie. 

Wat we doen

Naast een groot assortiment LED verlichting biedt Lightexpert ook adviezen op maat aan. Denk hierbij aan het samenstellen van een lichtplan. Onze experts kunnen je een compleet lichtplan aanbieden zodat je verzekerd bent van de juiste verlichting en hoeveelheid licht. Naast lichtplannen blijven we ons assortiment continue veranderen zodat we inspelen op de nieuwste ontwikkelingen en eisen waar LED verlichting aan moet voldoen. 

Veelgestelde vragen

Mijn bestelling is verzonden maar ik heb nog niets ontvangen, hoe kan dit?

Ongeveer 96% van de post wordt de volgende dag geleverd. Het kan helaas voorkomen dat bestellingen een kleine vertraging oplopen tijdens het sorteerproces van de vervoerder. Vervoerders streven er naar om vertraagde poststukken binnen 5 werkdagen alsnog te leveren. Wanneer dit niet het geval is kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Met welke vervoerder verstuurt Lightexpert.nl mijn bestelling?

Zowel de briefpost als de pakketten worden bezorgd door de bezorgdiensten van PostNL, Budbee, DHL en DPD.

Waar wordt mijn bestelling geleverd als ik niet thuis ben?

Wanneer je niet thuis bent op het moment van aflevering wordt het pakket indien mogelijk afgegeven bij een van de buren. Wanneer dit niet lukt krijg je een ‘niet thuis-code’ in de brievenbus. Met deze code kun je tot 22:00 aangeven wanneer het pakket geleverd moet worden. Wanneer er geen gebruikt wordt gemaakt van de code wordt het pakket de volgende dag nogmaals aangeboden.Wanneer het na de tweede keer niet lukt om het pakket te bezorgen wordt het pakket aangeboden bij een PostNL of DPD locatie in de buurt. Je kunt hier dan het pakket ophalen.