LENTE DEALS TOT 50% KORTINGGeldig tot 21-4

Black Friday Banner All Pages
Menu

LED Bouwlamp

De LED Bouwlamp is er tegenwoordig in verschillende soorten en maten en wordt voor verschillende doeleinden gebruikt. Of je nou een professionele LED bouwlamp zoekt voor op de bouw, of een eenvoudige LED werklamp voor klusjes in huis, Lightexpert.nl heeft het allemaal. Maar wat zijn nou de voordelen van een werklamp en waar moet je op letten als

Laat meer zien

LED Bouwlamp

De LED Bouwlamp is er tegenwoordig in verschillende soorten en maten en wordt voor verschillende doeleinden gebruikt. Of je nou een professionele LED bouwlamp zoekt voor op de bouw, of een eenvoudige LED werklamp voor klusjes in huis, Lightexpert.nl heeft het allemaal. Maar wat zijn nou de voordelen van een werklamp en waar moet je op letten als je een werklamp led gaat kopen?


Bespaar op je energierekening

Een groot voordeel van de LED bouwlamp ten opzichte van de oude bouwlampen, is het lage energieverbruik. De bouwlampen van lightexpert.nl hebben een hoge energie-efficiëntie wat resulteert in een hoge lichtopbrengst per wattage. Dit houdt in dat het energieverbruik van de LED bouwlamp beduidend lager ligt, vooral wanneer deze gedurende een lange periode brandt. Zo bespaar je op de lange termijn flink op de energierekening ten opzichte van de oude bouwlampen.


LED bouwlamp accu of toch met stekker?

Daarnaast biedt lightexpert.nl zowel bouwlampen op accu aan, als bouwlampen die werken met een stekker. Beide vormen LED bouwlampen hebben zo zijn voor- en nadelen. Een oplaadbare bouwlamp op accu heeft als voordeel dat je niet afhankelijk bent van een stroompunt in de buurt. Doordat deze oplaadbare werklamp enkele uren kunnen branden zonder aan de stroom te zitten, zijn deze LED werklampen uiterst geschikt op locaties waar je niet altijd over een stroomvoorziening beschikt. Bijvoorbeeld op een groot bouwterrein. Het voordeel van de werklamp LED met een stekker is, dat wanneer je beschikt over een stroompunt in de buurt, deze uren achtereenvolgend kunnen branden. Deze bouwlampen zijn dan ook geschikt voor locaties waar een stroompunt in de buurt aanwezig is, bijvoorbeeld voor schilders die kamers moeten schilderen. Ook de lengte van de stekkers speelt hierbij een grote rol.


Verschillende frames en statieven

Een ander voordeel van de LED bouwlampen zijn de verschillende soorten frames en statieven. Een groot aantal LED werklampen beschikt over een stevig frame waardoor de bouwlamp eenvoudig op de grond kan worden geplaatst. Dit maakt de LED bouwlamp ideaal op locaties met een niet-vlakke ondergrond, bijvoorbeeld op een bouwterrein. Daarnaast beschikken de bouwlampen over een handvat waardoor ze makkelijk te verplaatst zijn en eenvoudig meegenomen kunnen worden. Bovendien zijn de bouwlampen te combineren met verschillende statieven. Een bouwlamp op statief heeft als voordeel dat je hoge voorwerpen, muren of plafonds vanuit een rechte hoek kunt verlichten. Zo kunnen eventuele schaduwen worden voorkomen ten opzichte van een bouwlamp op de grond.


Realistische kleurweergave

Daarnaast hebben de LED bouwlampen een realistische kleurweergave (CRI). De CRI van deze bouwlampen varieert van <70 tot <97. Hoe hoger de CRI waarde, hoe realistischer de kleuren worden verlicht door de bouwlamp. Werklampen met een hoge CRI waarde zijn uitermate geschikt voor schilders omdat zij goed zien bijvoorbeeld de kleur op de muur eruit komt te zien.


Bouwlamp kopen?

De geschikte bouwlamp kopen doe je bij Lightexpert.nl. Wij hebben een groot assortiment bestaand uit werklampen LED, led bouwlampen accu, bouwlamp op statief, oplaadbare bouwlamp etc. Mocht je nog vragen hebben over een bouwlamp, neem dan gerust contact op met de klantenservice.