WINTER DEALS TOT 50% KORTINGAlleen dit weekend

Black Friday Banner All Pages
Menu

LED Downlights

Op zoek naar een energiezuinige LED Downlight? Dan ben je bij Lightexpert.nl op het juiste adres. De LED Downlight in dit assortiment zijn voorzien van geïntegreerde LED verlichting. Hierdoor bespaar je jaarlijks op je energierekening ten opzichte van de oude Downlights. Ondanks het lage energieverbruik, doet de lichtopbrengst van de LED Downli

Laat meer zien

LED Downlights

Op zoek naar een energiezuinige LED Downlight? Dan ben je bij Lightexpert.nl op het juiste adres. De LED Downlight in dit assortiment zijn voorzien van geïntegreerde LED verlichting. Hierdoor bespaar je jaarlijks op je energierekening ten opzichte van de oude Downlights. Ondanks het lage energieverbruik, doet de lichtopbrengst van de LED Downlight hier niet voor onder. Dit maakt de Downlight inbouw uitermate geschikt voor bijvoorbeeld kantoren of horecagelegenheden.

Daarnaast zijn de downlights voorzien van een IP20 waarde. Dit houdt in dat de LED Downlight inbouw volledig stofdicht is en dus gebruikt kan worden in stoffige ruimtes. Een ander voordeel van de stofdichte downlights, is dat ze hierdoor vrijwel geen onderhoud nodig hebben.

Eenvoudig in te bouwen

De LED downlight inbouw is eenvoudig in het plafond te monteren. De downlights zijn aan de onderkant voorzien van klemveren waarmee ze eenvoudig op de juiste plek geplaatst kunnen worden. Daarnaast dient de LED Downlight nog op het lichtnet aangesloten te worden aan de hand van een netsnoer. Wanneer deze niet wordt meegeleverd, kun je deze los bij Lightexpert.nl bestellen.

Is de LED downlight dimbaar?

De LED Downlight inbouw is van zichzelf niet dimbaar. Echter kun je de downlight makkelijk dimbaar maken aan de hand van de LED driver voor downlights. Het voordeel van een LED Downlight inbouw dimbaar, is dat deze altijd tot de juiste lichtopbrengst gedimd kan worden. Hierdoor kun je verschillende sferen creëren in bepaalde ruimte. Een ander voordeel is dat de downlights hierdoor niet uren achtereenvolgend op de hoogste stand aan hoeven te staan.

Verschillende kleurtemperaturen

Bovendien bieden wij een assortiment LED downlights aan met verschillende kleurtemperaturen. De kleurtemperaturen verschillen van warm, natuurlijk licht (3000K), natuurlijk daglicht (4000K) tot cool licht (6000K). Afhankelijk van de sfeer die je wilt creëren in een ruimte, is het kiezen van de juiste kleurtemperatuur erg belangrijk.

LED Downlight kopen?

Wil je een LED downlight kopen maar heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag verder. Met een groot assortiment van professionele downlights, LED downlight vierkant en LED downlight dimbaar, hebben wij voor bijna iedereen een geschikte downlight.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »