ZOMERDEALS TOT 50% KORTINGGeldig tot 15-7

Black Friday Banner All Pages
Menu

Inbouw Noodverlichting

Noodverlichting LED inbouw systemen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken als het gaat om de veiligheid van u of uw persoon. Inbouw noodverlichting zorgt er tijdens een calamiteit voor dat iedereen het pand zo snel en veilig mogelijk kan verlaten. Daarnaast zorgt het gebruik van noodverlichting LED inbouw armaturen ervoor dat iedereen rustig

Laat meer zien

Inbouw Noodverlichting

Noodverlichting LED inbouw systemen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken als het gaat om de veiligheid van u of uw persoon. Inbouw noodverlichting zorgt er tijdens een calamiteit voor dat iedereen het pand zo snel en veilig mogelijk kan verlaten. Daarnaast zorgt het gebruik van noodverlichting LED inbouw armaturen ervoor dat iedereen rustig blijft en voorkomt de eventuele chaos. 

Voldoet aan alle Europese eisen

Bovendien kunnen niet zomaar alle vormen van noodverlichting LED inbouw systemen worden gebruikt. Zo zijn er internationale afspraken gemaakt over de eisen waaraan inbouw noodverlichting moet voldoen. Denk hierbij aan de lichtsterkte, het veiligheidssymbool en de installatie van de noodverlichting inbouw systemen. Alle noodverlichting LED inbouw armaturen in ons assortiment voldoen aan de Europees gestelde normen en eisen. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

De NEN-EN 1835 norm gaat in op de lichttechnische eisen waaraan noodverlichting inbouw moet voldoen. Zo moet een noodverlichting LED inbouw beschikken over de juiste lichtsterkte, moet het lichtniveau gelijkmatig worden verdeeld en moet verblinding voorkomen worden.

De NEN-EN ISO 7010 norm beschrijft de eisen waaraan het vluchtwegpictogram, die op de noodverlichting LED inbouw staat afgebeeld, moet voldoen. Het vluchtwegpictogram mag niet afwijken van het symbool in de NEN ISO 7010 norm.

De NEN 3011 is de voorloper van de ISO 7010 norm. De meeste symbolen uit de NEN 3011 norm zijn overgenomen door de ISO 7010. De NEN 3011 norm bevat nu uitsluitend symbolen die niet in de ISO 7010 zijn opgenomen.

De NEN-EN 50171 norm definieert de algemene eisen voor noodverlichting systemen met centrale voeding. Hierin staat de voedingskast minimaal het batterij voltage, de laadstroom en de uitgaande stroom van de batterijlader moet beschrijven.

Strak weggewerkt in plafond

Waar andere vormen van noodverlichting tegen een muur of plafond worden geplaatst, worden de noodverlichting LED inbouw armaturen in het plafond verwerkt. Noodverlichting inbouw zorgt daarom ook voor een strakke uitstraling.

LED noodverlichting inbouw kopen?

Op het gebied van noodverlichting LED inbouw armaturen heeft u de keuze uit verschillende soorten, merken en aanbieders. Uit al deze verschillende merken is er door ons een selectie gemaakt die bestaat uit de beste soorten inbouw noodverlichting die tevens voldoen aan alle veiligheidsnormen.

Met andere woorden, noodverlichting LED inbouw kopen gaat gepaard met een hoop eisen. Dus ben je opzoek naar een geschikte vorm voor jou? Dan ben je bij Lightexpert.nl op de juiste plek.