ZOMERDEALS TOT 50% KORTINGGeldig tot 19-7

Black Friday Banner All Pages
Menu

Bestelling aanpassen of annuleren

BESTELLING AANPASSEN OF ANNULEREN

Wanneer je direct contact opneemt met onze klantenservice kan de bestelling eventueel nog aangepast of geannuleerd worden. Het kan zo zijn dat door ons snelle verpak- en verzendproces jouw bestelling al verstuurd is. In dit geval kunnen we helaas de bestelling niet meer aanpassen of annuleren. Je kunt wanneer de bestelling geleverd is wel gebruik maken van het retourrecht.

Een annulering, wijziging of toevoeging aan je bestelling is doorgevoerd, zodra je hiervan een bevestiging ontvangen hebt per e-mail of telefonisch. Indien dit niet het geval is, wordt de bestelling verstuurd zoals deze oorspronkelijk geplaatst is. Eventuele retourkosten of verzendkosten voor een nieuwe bestelling komen dus voor rekening van onze klant.

Wanneer je direct contact opneemt met onze klantenservice kan de bestelling eventueel nog aangepast worden. Het kan zo zijn dat door ons snelle verpak- en verzendproces jouw bestelling al verstuurd is. In dit geval kunnen we helaas de bestelling niet meer aanpassen. Je kunt wanneer de bestelling geleverd is wel gebruik maken van het retourrecht.

Bestellingen* die geplaatst worden op werkdagen voor 22:00 worden dezelfde dag nog verzonden. De levering binnen Nederland vindt de volgende dag plaats. Levering naar België vindt plaats binnen 1-2 werkdagen. Bestellingen die na 22:00 zijn geplaatst worden de volgende werkdag in behandeling genomen en verzonden.

Bestellingen* die geplaatst worden in het weekend worden op maandag verstuurd met PostNL, DHL of DPD. De eerste aflevering dag is dinsdag.

*mits voorradig

Wanneer je een mail hebt ontvangen met deze melding kun je verwachten dat de gehele bestelling binnen 1-3 werkdagen alsnog geleverd wordt. Wij versturen de bestelling pas wanneer deze geheel compleet is.
Nee, er is geen minimaal bestelbedrag. Iedereen is vrij om een bestelling te plaatsen zonder dat er extra kosten in rekening gebracht worden.
Wanneer het niet lukt om de bestelling te plaatsen kan het zijn dat de cookies dit tegenhouden. Probeer de cookies eens te verwijderen en de bestelling opnieuw in te voeren.

Lightexpert kortingscodes worden uitsluitend door ons zelf verstuurd en gecommuniceerd. De codes zijn vaak maar een bepaalde tijd geldig, denk hierbij aan een weekend of bepaalde week. Na deze periode zijn de codes niet meer geldig.