ZOMERDEALS TOT 50% KORTINGGeldig tot 24-6

Black Friday Banner All Pages
Menu

LED Snoerdimmer

Een LED snoerdimmer kan je gebruiken wanneer je een lamp dimbaar wil maken. Dit doe je eenvoudig door de snoerdimmer tussen het aansluitsnoer te monteren. Hierdoor vervang je de schakelaar die enkel de optie biedt om de lamp aan of uit te zetten. Op deze manier kan je eenvoudig de sterkte van het licht instellen. Zo kan je het licht laten dimmen

Laat meer zien

LED Snoerdimmer

Een LED snoerdimmer kan je gebruiken wanneer je een lamp dimbaar wil maken. Dit doe je eenvoudig door de snoerdimmer tussen het aansluitsnoer te monteren. Hierdoor vervang je de schakelaar die enkel de optie biedt om de lamp aan of uit te zetten. Op deze manier kan je eenvoudig de sterkte van het licht instellen. Zo kan je het licht laten dimmen of juist feller instellen. Ook als het snoer geen schakelaar heeft kan je eenvoudig een snoerdimmer monteren. Deze led schakelaar dimmer is toepasbaar op alle ledlampen. Daarbij is het ook mogelijk om de snoerdimmer led lamp te gebruiken voor de wat oudere halogenen lampen. Let op, andersom is dit niet mogelijk. Je kan een normale dimmer niet voor een ledlamp gebruiken.

Deze LED snoerdimmer kan je besturen via een knop die je in kan drukken of draaien. Soms zijn dimmers voorzien van een soft/start systeem en onthoudt hierdoor de laatst ingestelde dimstand. Zo hoef je de sterkte niet telkens opnieuw in te stellen. De snoerdimmer voor led lamp is er in twee verschillende kleuren. Zo kan je kiezen voor een snoerdimmer wit of zwart exemplaar. Zo kan je zelf kiezen wat het mooiste bij jouw omgeving past.

Kijk voor het beste resultaat ook altijd even welke wattage de dimmer aankan. Wanneer het gewenste wattage niet overeenkomt, dan kan het zomaar zijn dat de lamp gaat knipperen. Sommige ledlampen zijn niet dimbaar. Vaak kan je op de verpakking van een lamp terugvinden of dit het geval is of niet. Er staat dan een symbool van een draaischijf met een kruis erdoorheen.

Snoerdimmer LED kopen

Wil jij een LED dimmer snoer kopen? Neem dan een kijkje op onze site. Mocht je toch nog vragen hebben over de snoerdimmer zwart of wit, neem dan gerust contact op met de klantenservice. We geven graag antwoord op al je vragen.