ZOMERDEALS TOT 50% KORTINGGeldig tot 19-7

Black Friday Banner All Pages
Menu

Accessoires

Op deze pagina vind je de overige producten van Lightexpert.nl. Je vindt hier onder andere LED dimmers, bewegingssensoren en diverse LED schakelaars. Met ons complete aanbod van LED verlichting kun je een hoop aan energiekosten besparen, doordat LED verlichting een stuk zuiniger is dan klassieke lampen zoals de oude gloeilamp of spaarlamp. Kijk daarom hieronder voor onze LED oplossingen.

Naast dimmers en schakelaars vind je in deze categorie ook verschillende soorten stopcontacten en stekkerdozen. Hiermee kun je zowel binnen als buiten mogelijkheden creëren om lampen met verschillende functies aan te leggen. Ook vind je hier aansluitmaterialen zoals kabels en lasklemmen, waarmee geen klus onhaalbaar is.

LED dimmer bestellen?

Een LED dimmer is de perfecte oplossing als je een gewone lamp dimbaar wilt maken. In ons assortiment vind je een universele LED dimmer die vrijwel op alle bekende afdekramen past. De LED dimmer heeft toegevoegde waarde voor LED spotjes, de LED AR111Spot, LED downlights, LED panelen en LED lampen. In combinatie met een draai- of drukknop is de LED dimmer te gebruiken.

Een bewegingssensor kopen?

Met een bewegingssensor ofwel een bewegingsmelder zorg je ervoor dat de LED lampen automatisch zullen aanspringen wanneer er een beweging plaatsvind binnen de detectiezone. Deze detectiezone kun je vaak zelf instellen. Iedere bewegingssensor kan weer anders worden ingesteld. Lightexpert.nl heeft een ruim assortiment bewegingssensor inbouw en bewegingsmelder opbouw aanwezig.

Heb je nog vragen of krijg je niet gevonden wat je zoekt? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.