ZOMERDEALS TOT 50% KORTINGGeldig tot 24-6

Black Friday Banner All Pages
Menu

Inbouwspots RVS

De juiste LED inbouwspot RVS vinden voor in je huis is niet altijd gemakkelijk met alle keuzes die er op het moment zijn. Daarom proberen wij jou zo goed mogelijk te helpen bij het kiezen van een nieuwe LED inbouwspot. Hierboven hebben wij een zeer groot assortiment van verschillende soorten RVS inbouwspots. Onze RVS spotjes hebben een s

Laat meer zien

Inbouwspots RVS

De juiste LED inbouwspot RVS vinden voor in je huis is niet altijd gemakkelijk met alle keuzes die er op het moment zijn. Daarom proberen wij jou zo goed mogelijk te helpen bij het kiezen van een nieuwe LED inbouwspot. Hierboven hebben wij een zeer groot assortiment van verschillende soorten RVS inbouwspots.

Onze RVS spotjes hebben een strakke uitstraling en passen overal bij. Deze mooie RVS spots zijn ook zeer energievriendelijk en hebben daardoor ook een A+ energielabel. Dat wil zeggen dat ze goed zijn voor het milieu en dat het verbruik van de RVS spotjes zeer laag is.

De LED inbouwspotjes RVS zijn dus stijlvol en zeer duurzaam, waardoor je er jarenlang van kunt genieten. Ook zijn onze RVS spotjes van zeer hoge kwaliteit. Je zult dus voor een lange tijd niet zonder licht komen te zitten.

Een voordeel van onze inbouwspots is dat ze sfeer creëren in je huis. De LED inbouwspots RVS geven een lichtkleur van 2700K. Daarmee kun je een zeer warm licht creëren in je woonkamer. Hierdoor kun je s ’avonds in een rustige kamer komen waar je nog lekker kunt genieten.

De LED inbouwspot RVS is ideaal

Onze LED inbouwspotjes RVS zijn makkelijk te installeren, eenvoudig te plaatsen in elk soort plafond. Het maakt niet uit of je een hoog of laag plafond hebt. We hebben voor elk soort plafond prachtige RVS plafondspots.

Het voordeel aan onze inbouwspots RVS is dat ze kantelbaar zijn. Je kunt ze in alle gewenste posities zetten, zodat de spot op een hoek van de kamer kan focussen. Dit is handig wanneer je een zithoek hebt om een boek te lezen of een puzzel te maken.

Passen de badkamer spots RVS gekleurd goed bij jou?

Wil je RVS spots voor in de badkamer kopen? Dan zul je met een aantal puntjes rekening moeten houden. Zoals de IP-waarde van een LED spot dat aangeeft hoe goed deze bestendig is tegen water en stof. Ook al zijn ze niet voor in de badkamer, zou je toch eens kunnen kijken naar de IP waardes van onze spotjes. Voor als je ooit ergens anders spotjes op wilt hangen.

De 3 meest voorkomende waardes zijn: IP20, IP44 en IP65. Hieronder leggen we uit wat deze waarden precies inhouden:

IP20: De LED inbouwspot RVS die een waarde heeft van 20 is stof dicht en kan gebruikt worden in de woonkamer of gang. Ze kunnen op de plekken geplaatst worden waar dat er geen vocht komt.

IP44: De LED inbouwspot RVS die een waarde heeft van 44 is spatwater en stof dicht. Deze kan gebruikt worden bij beschutte plaatsen en rondom de badkamer.

IP65: De LED inbouwspot RVS die een waarde heeft van 65 is compleet beschermd tegen alle

waterstralen. Deze RVS spotjes worden dan ook het best gebruikt bij badkamers en of buitenshuis.

Meer weten?

Wil je meer weten over de LED spotjes RVS? Neem dan gerust contact op met onze klanten service, of stuur ons een mail met je vraag in over de spotjes. We helpen je graag zo goed mogelijk verder!