ZOMERDEALS TOT 50% KORTINGGeldig tot 24-6

Black Friday Banner All Pages
Menu

Smart Dimmer

Creëer de perfecte sfeer in huis met de Smart LED dimmers van Lightexpert.nl. Van helder werklicht, tot gezellig sfeerlicht, de Smart LED dimmer maakt het allemaal mogelijk, en dat op afstand. Met de Smart LED Dimmer is het mogelijk om via de smartphone of met de hand normale LED lampen te dimmen.  Met de App verbind je alle Smart LED

Laat meer zien

Smart Dimmer

Creëer de perfecte sfeer in huis met de Smart LED dimmers van Lightexpert.nl. Van helder werklicht, tot gezellig sfeerlicht, de Smart LED dimmer maakt het allemaal mogelijk, en dat op afstand. Met de Smart LED Dimmer is het mogelijk om via de smartphone of met de hand normale LED lampen te dimmen. 

Met de App verbind je alle Smart LED dimmers met het internet. Daarna is het mogelijk om deze te importeren naar Google Home of Alexa. Je kunt timers instellen en lichtplannen kiezen. Ook is spraakondersteuning mogelijk (via Google Assistant/Amazon Alexa). In de app kun je de dimmer een naam geven, bijvoorbeeld 'dimmer slaapkamer'. Je kunt met je stem deze naam gebruiken in de communicatie naar Alexa, Siri, of Google om de dimmer te bedienen.

Tot slot, voor optimaal gebruik dient de Smart LED dimmer altijd te zijn verbonden met het internet. Houd dus rekening met de WiFi sterkte op de plekken waar de slimme LED dimmer wordt geplaatst.

De LED Smart dimmer is te gebruiken met de volgende Apps:

  • Google Assistant/Home (via Zigbee hub)
  • Amazon Alexa
  • Philips Hue
  • Homey
  • Futurehome
  • Trust (Klikaanklikuit)
  • Aduro smart 
  • Aeotec Smart Things
  • WINK

Makkelijk aan te sluiten

De slimme LED dimmers worden op een 220-240V voeding aangesloten in combinatie met een fasedraad of nuldraad. Hierdoor is het gebruik van een lastige transformator niet meer nodig. Met een aantal eenvoudige stappen is de draadloze LED dimmer snel aan te sluiten.

Een Smart dimmer LED kopen?

Bent u op zoek naar een geschikte, slimme dimmer? Neem dan vooral een kijkje in het assortiment van Lightexpert.nl. Lightexpert.nl levert voor iedereen een geschikte, slimme LED dimmer. Wij leveren hoogstaande kwaliteit met professioneel advies. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice door te mailen of te bellen.