ZOMERDEALS TOT 50% KORTINGGeldig tot 19-7

Black Friday Banner All Pages
Menu

LED Batten

Een vraag die steeds vaker voorkomt is wat is een LED batten? Een LED batten is een LED armatuur waarbij de lichtbron al in het armatuur zit verwerkt. Hierbij wordt vaak gebruik gemaakt van LED strips die in het armatuur zitten verwerkt. Het voordeel hieraan is dat je een compleet LED armatuur incl. de lichtbron koopt voor vaak een scherpe prijs

Laat meer zien

LED Batten

Een vraag die steeds vaker voorkomt is wat is een LED batten? Een LED batten is een LED armatuur waarbij de lichtbron al in het armatuur zit verwerkt. Hierbij wordt vaak gebruik gemaakt van LED strips die in het armatuur zitten verwerkt. Het voordeel hieraan is dat je een compleet LED armatuur incl. de lichtbron koopt voor vaak een scherpe prijs.

Hiernaast zijn de LED battens erg compact. Het voordeel hieraan is dat deze vaak een lage hoogte hebben. Dit is bijvoorbeeld ideaal zodat je deze kunt gebruiken in nauwe ruimtes of bijvoorbeeld als keuken onderbouw verlichting. Doordat een LED batten koppelbaar is, zijn deze ook zeer geschikt om te gebruiken in magazijnen, werkplaatsen en schuren.

Verschillende maten en lichtkleuren

Een LED batten komt in verschillende lengtes. De meest voorkomende lengtes zijn

  • LED Batten 60 cm
  • LED Batten 120 cm
  • LED Batten 150 cm

Naast de verschillende afmetingen zijn de LED battens ook te verkrijgen in verschillende lichtkleuren:

  • LED Batten 3000K: wanneer je opzoekt bent naar een LED batten met een warme lichtkleur dan kun je het beste kiezen voor de 3000K variant. Deze lichtkleur staat gelijk aan warm wit licht.
  • LED Batten 4000K: de meest neutrale lichtkleur is die van 4000K dit staat gelijk aan natuurlijk daglicht.
  • LED Batten 6000K: deze LED batten wordt voornamelijk gebruikt in zakelijke toepassingen en in grotere ruimtes. Deze lichtkleur staat namelijk gelijk aan wit licht en wordt voornamelijk gebruikt in magazijnen, werkplaatsen etc.

LED batten kopen bij Lightexpert.nl

Een LED batten kopen doe je simpel en eenvoudig bij Lightexpert.nl. Niet alleen hebben we een ruim assortiment in LED battens, ook wordt alles direct uit voorraad geleverd. Mede hierdoor kun je snel genieten van het mooie licht wat uit de LED battens komt.

Weet je nog niet helemaal zeker welke LED batten het beste bij je past? Neem dan contact op met onze experts van de klantenservice. Deze staan je graag te woord om voor jou de beste LED batten uit te kiezen.