LENTEDEALS TOT 50% KORTINGGeldig tot 24-5

Black Friday Banner All Pages
Menu

Huisnummer met verlichting

Huisnummerverlichting met Sensor en Verschillende Vermogensopties - E14 Bent u op zoek naar een huisnummerbordje dat verlicht is? Dan is onze huisnummerverlichting met sensor de perfecte keuze voor u. Met deze huisnummerbordjes kunt u uw huisnummer beter zichtbaar maken, zelfs in het donker. Onze hoogwaardige huisnummerbordjes hebben e

Laat meer zien

Huisnummer met verlichting

Huisnummerverlichting met Sensor en Verschillende Vermogensopties - E14

Bent u op zoek naar een huisnummerbordje dat verlicht is? Dan is onze huisnummerverlichting met sensor de perfecte keuze voor u. Met deze huisnummerbordjes kunt u uw huisnummer beter zichtbaar maken, zelfs in het donker. Onze hoogwaardige huisnummerbordjes hebben een IP44-classificatie, waardoor ze bestand zijn tegen alle weersomstandigheden.

Onze huisnummerbordjes zijn verkrijgbaar in verschillende vermogensopties, waaronder 5W, 6W en 9W. Sommige modellen zijn uitgerust met een handige E14 fitting, zodat u gemakkelijk de verlichting kunt vervangen. Daarnaast hebben we huisnummerbordjes met een ingebouwde sensor, waardoor ze automatisch aangaan wanneer het donker wordt.

Onze huisnummerbordjes zijn veelzijdig in gebruik. Ze kunnen dienen als huisnummerbordje, huisnummerplaat of huisnummer met verlichting. Deze bordjes zijn niet alleen praktisch, maar voegen ook een stijlvolle touch toe aan de uitstraling van uw woning.

Bij de levering van onze huisnummerbordjes ontvangt u alle benodigde bevestigingsmaterialen. Daarnaast worden er drie sets huisnummerbordjes en huisnummerbordjes met letters van A tot F meegeleverd. Zo kunt u uw huisnummer volledig personaliseren.

Kies nu voor onze huisnummerverlichting met sensor en verschillende vermogensopties en maak uw huisnummer zichtbaar, zelfs in het donker.