ZOMERDEALS TOT 50% KORTINGGeldig tot 19-7

Black Friday Banner All Pages
Menu

Wandlamp Buiten

Wandlampen voor binnen en buiten

Verlicht je tuin of woonkamer met prachtige wandlampen die zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden. Onze wandlampen zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen zoals aluminium en RVS. Ze zijn ontworpen met zorg en vakmanschap om aan je verlichtingsbehoeften te voldoen.

Ons assortiment wandlampen biedt een diversiteit aan mogelijkheden, waaronder klassieke en industriële ontwerpen. Deze lampen zijn ontworpen om te passen bij verschillende interieurstijlen. Bovendien zijn de meeste wandlampen uitgerust met een GU10 of E27 fitting, zodat je de lampen gemakkelijk kunt vervangen en de gewenste lichtkleur kunt kiezen.

Wandlampen met zonne energie

Als je geen stroomaansluiting hebt of wilt besparen op energie, hebben we ook een uitgebreid assortiment wandlampen met zonne energie. Deze lampen laden zichzelf op en zorgen voor een sfeervolle verlichting. Bovendien zijn er tal van wandlampen met bewegingssensoren die automatisch oplichten bij detectie van beweging.

Wandlampen met bewegingssensor

Naast ons brede aanbod aan wandlampen hebben we ook een ruime selectie wandlampen met ingebouwde bewegingssensoren. Deze zijn bijzonder handig bij de voordeur, zodat de lamp alleen aangaat wanneer het donker is en er beweging wordt gedetecteerd. Zo hoef je nooit meer na te denken over het aan- en uitzetten van de lamp.