ZOMERDEALS TOT 50% KORTINGGeldig tot 19-7

Black Friday Banner All Pages
Menu

Smart Wandlamp Buiten

Ben je op zoek naar slimme tuinverlichting? Bekijk dan hier al onze Smart wandlampen die je met een app kunt bedienen.  In de Smart wandlamp zit Wifi verwerkt. Om die reden hoef je de smart wandlamp buiten enkel in een armatuur te plaatsen en deze te verbinden met het internet. Hierdoor verandert de tuinverlichting van een gewone buiten

Laat meer zien

Smart Wandlamp Buiten

Ben je op zoek naar slimme tuinverlichting? Bekijk dan hier al onze Smart wandlampen die je met een app kunt bedienen. 

In de Smart wandlamp zit Wifi verwerkt. Om die reden hoef je de smart wandlamp buiten enkel in een armatuur te plaatsen en deze te verbinden met het internet. Hierdoor verandert de tuinverlichting van een gewone buiten wandlamp in een slimme wandlamp. 

Met de smart App verbind je alle slimme verlichting met het internet. Hiernaast is mogelijk om deze te koppelen met Google Home of Alexa. Eenmaal gekoppeld kun je met je stem eenvoudig de wandlampen bedienen: “Alexa / Hey Google, doe het licht aan”.

Als de smart tuinverlichting een Bluetooth Mesh functie heeft, kun je de Smart wandlampen buiten aan elkaar koppelen via een speciale device: Bluetooth Mesh link. Het grote voordeel hiervan is dat de smart functie ook zal werken waar geen Wifi signaal is. Een Bluetooth Mesh Gateway pikt het signaal van jouw lokale WiFi op en verstuurd het signaal naar de slimme producten zolang ze zich binnen het bereik van elkaar bevinden.