ZOMERDEALS TOT 50% KORTINGGeldig tot 19-7

Black Friday Banner All Pages
Menu

Solar Wandlamp Buiten

Heb je geen aansluitpunt of wil je besparen op energie? Dan hebben we een groot assortiment Solar wandlampen. Doordat deze buitenlampen zonne energie gebruiken, laden ze zichzelf overdag op en geven ze 's avonds een mooi sfeerlicht. Doordat al onze solar wandlampen vuil- en spatwaterdicht zijn, kun je ze buitenshuis overal veilig plaatse

Laat meer zien

Solar Wandlamp Buiten

Heb je geen aansluitpunt of wil je besparen op energie? Dan hebben we een groot assortiment Solar wandlampen. Doordat deze buitenlampen zonne energie gebruiken, laden ze zichzelf overdag op en geven ze 's avonds een mooi sfeerlicht.

Doordat al onze solar wandlampen vuil- en spatwaterdicht zijn, kun je ze buitenshuis overal veilig plaatsen en gebruiken als solar tuinverlichting. Let er wel op dat de lamp niet in een te donkere plaats wordt gehangen, zodat deze overdag goed op kan laden.

Solar lamp met sensor

In ons assortiment vind je ook veel solar wandlampen met bewegingssensor die bij detectie van beweging mooi oplichten. Ook helpt de sensor met het besparen van de energie in de lamp, zodat deze niet onnodig lang aan staat en langer opgeladen blijft.

Heb je nog vragen of heb je hulp nodig? Bel dan gerust onze klantenservice.