ZOMERDEALS TOT 50% KORTINGGeldig tot 22-7

Black Friday Banner All Pages
Menu

Hotel & horeca

Hotel & horeca Producten

LED Hotelverlichting en Horecaverlichting

LED Hotelverlichting en Horecaverlichting kopen bij Lightexpert.nl 

Als je op zoek bent naar LED verlichting voor in de horeca of in een hotel, zit je hier op het juiste adres. Bij Lightexpert.nl vind je verschillende soorten LED horecaverlichting om de sfeer in je horecagelegenheid te optimaliseren, voor zowel de gasten als het personeel. En hoe beter de gast het naar zijn zin heeft, hoe beter je horecagelegenheid kan draaien. 

Soorten LED horecaverlichting 

Net als in huis heb je in de horeca voor verschillende doeleinden verschillende soorten licht nodig. Als je bijvoorbeeld je terras van verlichting wilt voorzien, is het slim om daar waterdichte LED verlichting op te hangen, van bijvoorbeeld IP waarde 65. Binnen in een kroeg is dat niet per se nodig, daar is bijvoorbeeld dimbare LED verlichting weer erg aantrekkelijk. En voor op het toilet wil je juist weer voor een witter licht gaan, zodat iemand zichzelf in de spiegel goed kan zien. 

Voordelen LED horecaverlichting 

In de horeca maakt LED verlichting op grote schaal zijn intrede. En dat is niet gek, want LED verlichting heeft ten opzichte van halogeenverlichting en spaarlampen grote voordelen: 
 
- Minder energieverbruik en een kleinere CO2-voetafdruk 
- Lagere stroomkosten en langere levensduur dan bij halogeen verlichting 
- Verbetert de sfeer in horecagelegenheden, wat klandizie op zijn beurt kan verhogen 
- Verlaagt het risico op ongelukken ten opzichte van een slecht verlichte werkplek 

Bij Lightexpert vind je verschillende geschikte soorten LED horecaverlichting. De beste opties zetten we graag voor je op een rij: 

LED Lampen

In de horeca zijn LED lampen met of zonder filament een ontzettend mooie oplossing voor verlichting. Naast een brede dekking van licht, zijn ze ook nog eens beschikbaar in wittere tot warmere varianten van licht en voegen de lampen zelf ook toe aan de sfeer in de horecagelegenheid.  

LED Inbouwspots 

De veelzijdigheid van LED inbouwspots vormen een perfecte uitkomst voor horeca verlichting. Doordat ze makkelijk dimbaar zijn te maken en goed op allerlei plaatsen te instelleren zijn, kun je voor allerlei soorten gelegenheden LED inbouwspots gebruiken in horeca. 

Smart verlichting

Het gebruik van slimme verlichting in horecagelegenheiden is een mooie manier om een gezellige sfeer voor de klanten te creëren. Bovendien smart lampen in de horeca zijn een teken van een innovatieve en creatieve bedrijf. Dat trekt mensen aan. Met de slimme lampen van Ledvion zet je een stap naar de toekomst.