ZOMERDEALS TOT 50% KORTINGGeldig tot 22-7

Black Friday Banner All Pages
Menu

Onderwijs

Onderwijs Producten

Schoolverlichting

LED Schoolverlichting kopen bij Lightexpert.nl 

Licht is van grote invloed op de algehele prestaties van een persoon. Het is dan ook niet gek dat het kiezen van de juiste schoolverlichting in het onderwijs van groot belang is. Daar waar er in oude schoolgebouwen vaak nog halogeen verlichting aanwezig is, zie je in de nieuwe schoolgebouwen steeds vaker LED schoolverlichting terugkomen. Diverse onderzoeken wijzen namelijk uit dat LED onderwijsverlichting de leessnelheid van studenten tot 35% kan verhogen en tegelijkertijd het concentratievermogen verbeteren. Dat leidt op zijn beurt weer tot het maken van minder fouten. 

Voordelen van LED Schoolverlichting 

Naast deze pluspunten aan LED schoolverlichting, zijn er nog een aantal andere pluspunten welke LED verlichting in school haast onmisbaar maken: 
 
- Goed voor de lichamelijke en mentale gesteldheid van leerlingen en docenten 
- Ten opzichte van halogeenlampen bespaar je met LED lampen tot 70% aan energieverbruik 
- LED verlichting is duurzaam en heeft een kleine CO2-voetafdruk 
- De lange levensduur van LED verlichting kan maar liefst 50.000 uur lang lokalen verlichten 

Bij Lightexpert vind je verschillende geschikte soorten LED schoolverlichting. De beste opties zetten we graag voor je op een rij: 

LED Panelen 

Voor een goed dekkende verlichting in een school zijn LED panelen de ideale oplossing. Hiermee kun je subtiel een looproute voor studenten suggereren in de wandelgangen, terwijl je niet inlevert op het gebied van compleet dekkende verlichting zodat je school geen onverlichte plekken heeft. 

LED TL Buizen 

TL buizen zijn een populaire keuze voor scholen en klaslokalen, en tegenwoordig kunnen deze makkelijk vervangen worden door de duurzamere en effectievere LED TL buis. Net als het vervangen van een gloeilamp door een LED lamp kun je oude TL buizen met LED TL buizen omwisselen.