ZOMERDEALS TOT 50% KORTINGGeldig tot 22-7

Black Friday Banner All Pages
Menu

Stallen

Stallen Producten

Stalverlichting

Op zoek naar LED Stalverlichting? 

Ben je op zoek naar de juiste LED verlichting om stallen mee te verlichten? Dan zit je bij Lightexpert.nl op het goede adres! We hebben een breed aanbod aan LED verlichting, zo ook voor in de stal. Want in ruimtes waar licht uiterst belangrijk is en waar natuurlijk daglicht niet altijd binnenvalt, is LED verlichting de beste en duurzaamste optie. 

Voordelen LED verlichting in stallen 

Het kiezen voor LED stallen verlichting is een slimme keuze die verschillende voordelen met zich meebrengt. Wij zetten de belangrijkste voordelen op een rijtje. 
 
- Minder energieverbruik, lagere uitstoot en kleinere CO2 voetafdruk 
- Lagere stroomkosten en langere levensduur dan bij halogeen verlichting 
- Verlaagt het risico op ongelukken ten opzichte van een slecht verlichte werkplek 

Bij Lightexpert vind je verschillende geschikte soorten LED stalverlichting. De beste opties zetten we graag voor je op een rij: 

LED Armaturen 

LED Armaturen zijn dankzij de vocht- en stofbestendigheid een ontzettend goede oplossing voor stallen. Ook dankzij de beschikbare lengtes van wel 120cm zijn deze LED lampen populair voor grote stallen met een hoog plafond. 

LED High Bays 

Voor vrijwel alle grote, hoge ruimtes zijn LED High Bays een goede keuze en zo ook voor stallen. LED High Bays geven dankzij hun hoog aantal lumen een breed dekkend, fel licht. Daardoor kunnen ze van hoogtes tot wel 10-15 meter nog steeds krachtige verlichting bieden met een van de hogere wattages.