ZOMERDEALS TOT 50% KORTINGGeldig tot 19-7

Black Friday Banner All Pages
Menu

80 Watt

Een high bay LED, ook wel vaak UFO lamp genoemd wordt voornamelijk gebruikt als magazijn verlichting. Lightexpert.nl biedt een groot assortiment professionele LED high bays aan. De high bay is uitermate geschikt om grote ruimtes of oppervlaktes te verlichten vanaf grote hoogtes. Hierdoor wordt een LED high bay vaak gebruikt in ruimtes als magazi

Laat meer zien

80 Watt

Een high bay LED, ook wel vaak UFO lamp genoemd wordt voornamelijk gebruikt als magazijn verlichting. Lightexpert.nl biedt een groot assortiment professionele LED high bays aan. De high bay is uitermate geschikt om grote ruimtes of oppervlaktes te verlichten vanaf grote hoogtes. Hierdoor wordt een LED high bay vaak gebruikt in ruimtes als magazijnen en werkplaatsen.

Een ander groot voordeel van de LED high bay is dat ze zeer energiezuinig zijn. Vanwege de geïntegreerde LED verlichting, hebben de high bays een hoge licht opbrengst en een laag Wattageverbruik. Hierdoor bespaar je jaarlijks op de energierekening ten opzichte van je oude high bay.

100 Watt High Bay kopen

100 Watt LED high bays zijn bestemd voor het verlichten van een ruimte met een hoogte van 4-6 meter. Mede hierdoor is de UFO kloklamp uitermate geschikt voor het verlichten van magazijnen, loodsen, fabrieken, stallen, sporthallen en werkplaatsen.

Ruim assortiment in high bay LED lampen

Het kiezen van de juiste high bay is erg belangrijk. Niet alleen hangt de high bay in een hoge ruimte en kan deze niet zomaar vervangen worden, ook brandt deze meer dan 8 uur per dag. Het kiezen van een professionele ufo lamp is daarom belangrijk. Betrouwbaarheid is hierom een belangrijke factor. Mede hierom bieden wij alleen betrouwbare merken aan zoals een Samsung- en Philips high bay LED lamp.

Meer informatie

Kom je er nog niet helemaal uit of heb je nog vragen over een High Bay LED? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder in je zoektocht naar de ideale UFO lamp.