LENTE DEALS TOT 50% KORTINGGeldig tot 19-4

Black Friday Banner All Pages
Menu

LED Prikkabels

Met LED Prikkabels tover jij jouw huis, tuin of horecagelegenheid in een handomdraai om in een sfeervolle of feestelijke beleving. Daarom is deze lichtsnoer ook wel de kerstverlichting voor je huis te noemen! Natuurlijk is feestverlichting niet alleen geschikt voor kerst: prikkabels voor in de tuin zijn spatwaterdicht, dus je kunt het hele jaar

Laat meer zien

LED Prikkabels

Met LED Prikkabels tover jij jouw huis, tuin of horecagelegenheid in een handomdraai om in een sfeervolle of feestelijke beleving. Daarom is deze lichtsnoer ook wel de kerstverlichting voor je huis te noemen! Natuurlijk is feestverlichting niet alleen geschikt voor kerst: prikkabels voor in de tuin zijn spatwaterdicht, dus je kunt het hele jaar door de prikkabel buiten gebruiken. Zo maak je elke zomeravond of winternacht een stuk sfeervoller! Ook zijn ze makkelijk en veilig op te hangen, dus je hebt er direct plezier van.

Prikkabel kopen bij Lightexpert

In het brede assortiment aan prikkabels kun je voor alle doeleinden wat vinden. Voor zowel prikkabels met witte lampen als RGB light strings kun je hier terecht. De prikkabels met witte lampen variëren van extra warm licht (2000K) tot warm wit licht (3000K). Lightexpert verkoopt de meeste prikkabels inclusief LED lampen, zodat je ze na het ophangen meteen aan kunt zetten.

Heb je nog vragen of hulp nodig bij het kiezen van de juiste LED prikkabel? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice!