ZOMERDEALS TOT 50% KORTINGGeldig tot 22-7

Black Friday Banner All Pages
Menu

Kantoor

Kantoor Producten

Kantoorverlichting

LED Kantoorverlichting kopen bij Lightexpert.nl 

Het gebruik van de juiste kantoorverlichting kan een wereld van verschil maken op de werkvloer. Goede LED kantoorverlichting kan zorgen voor een hogere productiviteit van de werknemers, en zelfs ook voor een gezonde werkomgeving. Goede verlichting kan namelijk bijdragen aan het verminderen van vermoeidheid en klachten die bij slechte verlichting kunnen voorkomen, zoals hoofdpijn.  

De voordelen van LED Kantoorverlichting 

Het gebruik van LED verlichting in kantoorruimtes heeft veel voordelen. De meest merkbare voordelen ervan zijn: 
 
- Goed voor de lichamelijke en mentale gesteldheid van werknemers 
- Ten opzichte van halogeenlampen bespaar je met LED lampen tot 70% aan energieverbruik 
- LED verlichting is duurzaam en heeft een kleine CO2-voetafdruk 
- De lange levensduur van LED verlichting kan maar liefst 50.000 uur kantoren verlichten  

Bij Lightexpert vind je verschillende geschikte soorten LED kantoorverlichting. De beste opties zetten we graag voor je op een rij: 

LED Panelen 

Voor een goed dekkende verlichting op het kantoor zijn LED panelen de ideale oplossing. LED Panelen zijn geschikt voor in systeemplafonds en leveren een brede, goede dekking van licht. Ook zijn sommige LED panelen met een frame op te hangen zodat een systeemplafond niet per se nodig is. 

LED Inbouwspots

Een goede optie, vooral voor kleinere kantoren, zijn LED inbouwspots. Naast het hoge aantal lumen per watt, zijn inbouwspots vaak mooi ontworpen zodat ze passen in een sfeervol kantoor. Ook zijn ze beschikbaar in warmere lichttemperaturen, om een fijne werksfeer te creëren. Doordat ze makkelijk dimbaar zijn te maken en goed op allerlei plaatsen te instelleren zijn, kun je voor allerlei soorten gelegenheden LED inbouwspots gebruiken.