LENTE DEALS TOT 50% KORTINGGeldig tot 19-4

Black Friday Banner All Pages
Menu

Slimme buitenverlichting

Tuinverlichting is tegenwoordig niet meer weg te denken bij het inrichten van een mooie, sfeervolle tuin. Het kiezen van de juiste buitenverlichting, is de belangrijkste factor voor het creëren van een sfeervolle tuin. Of je voorkeur nou uitgaat naar een modern ingerichte tuin, of een warme, gezellige tuin, het assortiment van Lightexpert.nl biedt voor iedereen een geschikte vorm van slimme LED tuinverlichting. Hieronder lees je over de verschillende mogelijkheden voor Smart LED buitenverlichting en waar je op moet letten bij het kopen van een smart tuinlamp.

Mogelijkheden met slimme buitenverlichting

Met Smart buitenverlichting op basis van een RGB lichtbron kun je naast vele kleuren ook kiezen voor een warme of koele kleuruitstraling (2700K-6000K), vergelijkbaar met een normale lamp. Onze smart tuinlampen automatisch of handmatig met de smart-app bedienen is met onze slimme buitenverlichting eenvoudig te realiseren. Laat de tuinverlichting automatisch inschakelen bij zonsondergang en weer uitschakelen bij zonsopkomst. Of verlicht de tuin bijvoorbeeld op een bepaald tijdstip in de kleur groen en een uur later in de kleur blauw. De creatieve mogelijkheden zijn eindeloos. Met een bewegingssensor kun je de tuinverlichting automatisch laten inschakelen als er iemand langs loopt. Zo hoeft de verlichting niet constant te branden en bespaar je ook nog op de energierekening. Ideaal voor het verlichten van een donker tuinpad of schuurdeur.

Ons assortiment slimme tuinverlichting is geschikt voor diverse toepassingen, zoals: prikspots, grondspots, wandlampen en sokkellampen. Doordat deze slimme tuinverlichting direct op het lichtnet kan worden aangesloten is een transformator niet noodzakelijk. Door gebruik te maken van de IP68 waterdichte kabelconnector of splitter in de kabel kun je meerdere spots op één kabel aansluiten. Deze IP68 waterdichte kabelconnector is gemakkelijk mee te bestellen.

Welke smart tuinverlichting is geschikt voor mij?

Het kiezen van de ideale smart tuinverlichting voor in je tuin heeft natuurlijk voor een groot deel te maken met je eigen stijl voorkeuren. Dit kunnen wij niet voor jou beslissen. Wel zijn er een aantal specificaties, buiten die hierboven genoemde opties, waar je op kunt letten.

Allereerst is de IP-waarde van een tuinlamp erg belangrijk. Voor tuinverlichting adviseren wij minimaal een IP44 waarde (stof- en spatwaterdicht). Wil je bijvoorbeeld de vijver verlichten, kies dan een IP67 waarde (stof en waterdicht).

Ook de lichtkleur (Kelvin) van de tuinverlichting is erg belangrijk. Wil je een warme sfeer creëren, kies dan een warme lichtkleur (2000 t/m 3000K). Voor een natuurlijke of coole lichtkleur kun je het beste een buitenlamp vanaf 4000K kiezen.

Buitenverlichting kopen?

De ideale smart tuinverlichting kopen doe je bij Lightexpert.nl. Groot assortiment tuinverlichting, accessoires en aanverwante artikelen. Mocht je nog vragen hebben om smart buitenverlichting te kopen, neem dan gerust contact op met de klantenservice. Wij helpen je graag verder!