ZOMERDEALS TOT 50% KORTINGGeldig tot 15-7

Black Friday Banner All Pages
Menu

LED Inbouwspots

Net als bij de normale LED spots heb je bij LED inbouwspots vele mogelijkheden. Zo zijn er veel LED inbouwspots dimbaar, kun je ze gebruiken om een hele ruimte verlichten of juist een bepaald voorwerp of product. Steeds meer ruimtes worden verlicht met ingebouwde LED spots. dit komt omdat ze stijlvol zijn, heel zuinig, ze goed zijn voor het mili

Laat meer zien

LED Inbouwspots

Net als bij de normale LED spots heb je bij LED inbouwspots vele mogelijkheden. Zo zijn er veel LED inbouwspots dimbaar, kun je ze gebruiken om een hele ruimte verlichten of juist een bepaald voorwerp of product. Steeds meer ruimtes worden verlicht met ingebouwde LED spots. dit komt omdat ze stijlvol zijn, heel zuinig, ze goed zijn voor het milieu en ze tot wel 15 jaar mee gaan. Kortom de voordelen van LED inbouwspots zijn eindeloos.

Waarom LED spots inbouw?

In het algemeen heeft LED verlichting grote voordelen. Zo kun je per inbouwspots LED tot wel 10 euro per jaar besparen. Het is dus wel aan te raden eerst je spots in bijvoorbeeld de badkamer te vervangen, en later pas de inbouwspots op de wc. Aangezien de spots in je badkamer waarschijnlijk vaker aanstaan en je dus zo meer bespaart.

LED inbouwspots Badkamer

De meeste LED inbouwspots van Lightexpert.nl zijn waterdicht. Dit maakt het mogelijk om je inbouwspots LED bijvoorbeeld in je badkamer te hangen. Voor je LED inbouwspots badkamer is het belangrijk dat je wel het juiste licht kiest. Voor meer informatie over de verschillende lichtkleuren verwijzen we je door naar onze verkoopwijzer. Let wel op dat je LED inbouwspots badkamer een beveiligingsklasse hebben van minimaal IP44 (spatwaterdicht) of IP65 (spuitwaterdicht).

Inbouw LED spots zijn steviger dan de traditionele inbouw spots. De LED lampen in de spots zelf zijn goed bestendig tegen stoten en trillingen. Dit alles draagt bij aan de duurzaamheid van onze LED inbouwspots.

Bij andere ruimtes komen andere wensen. Deze wensen proberen wij te vervullen door ons assortiment zo compleet mogelijk te maken en voor iedereen de perfecte LED inbouwspots aan te bieden.

Welke LED inbouwspots moet ik kopen?

Bij het kiezen van de juiste inbouw LED spots spelen een aantal aspecten mee. Ten eerste is het een smaak kwestie. Wij kunnen natuurlijk niet voor jou bepalen welke LED inbouwspots jij mooi vindt. We kunnen je wel informeren over de soorten licht die van onze LED inbouwspots afkomt. Alle informatie hierover vind je in onze verkoopwijzer. Bovendien heb je zelf wellicht bepaalde wensen waarvan wij niet op de hoogte zijn. Wij raden je daarom ook aan om voorafgaan aan je bestelling onze verkoopwijzer door te lezen. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt zodra je je nieuwe LED inbouwspots gaat kopen.

Zijn LED inbouwspots dimbaar?

In de meeste gevallen zijn onze inbouw LED spots dimbaar. Dit is erg praktisch omdat je op deze manier de sfeer in een ruimte gemakkelijk kunt bepalen. Op onze website staat altijd aangegeven wanneer onze LED inbouwspots dimbaar zijn of niet.

LED spot kopen?

Ben jij geïnteresseerd of heb je je besluit al genomen? Onze goedkope LED inbouwspots zijn van hoogstaande kwaliteit en gaan heel lang mee. Neem een kijkje in ons assortiment en vind de perfecte LED inbouwspots voor jou!

Mocht je toch nog vragen hebben dan ben je met je vragen altijd welkom bij onze klantenservice. Ons professionele personeel heeft overal snel en kundig antwoord op. Twijfel dus niet en mail of bel naar Lightexpert.nl!