LENTE DEALS TOT 50% KORTINGGeldig tot 19-4

Black Friday Banner All Pages
Menu

LED Paneel 60x60

Op zoek naar een LED Paneel 60x60? Dan ben je bij Lightexpert.nl op het juiste adres! Wij bieden een groot assortiment van professionele LED panelen 60x60 aan met verschillende kleurtemperaturen en uit verschillende beveiligingsklassen. Hieronder lees je over de voordelen van en verschillen in LED paneel verlichting. Besparen op

Laat meer zien

LED Paneel 60x60

Op zoek naar een LED Paneel 60x60? Dan ben je bij Lightexpert.nl op het juiste adres! Wij bieden een groot assortiment van professionele LED panelen 60x60 aan met verschillende kleurtemperaturen en uit verschillende beveiligingsklassen. Hieronder lees je over de voordelen van en verschillen in LED paneel verlichting.

Besparen op de energierekening

Omdat een LED Panel over het algemeen lange, achtereenvolgende branduren maakt, is het verstandig om voor een energiezuinige LED Paneel te gaan. De LED Panelen 60x60 in deze categorie beschikken over een lager energieverbruik (watt) dan de oude LED Panelen. Hierdoor verdien je na ongeveer 2 jaar de investering op de 60x60 LED Panel terug. Ondanks het lage energieverbruik, beschikt de LED panel in deze categorie over een hoge lichtopbrengst. Hierdoor kun je op een milieuvriendelijke manier grote ruimtes van licht voorzien.

Eenvoudig te monteren

Daarnaast zijn de LED paneel verlichting eenvoudig te monteren. Allereerst zijn deze LED panelen 60x60 uiterst geschikt als LED paneel inbouw. Wanneer je beschikt over een systeemplafond, kan het LED paneel plafond eenvoudig in het plafond gemonteerd worden. Daarnaast is het mogelijk om de LED Paneel 60x60 tegen het plafond te monteren, bijvoorbeeld wanneer het plafond van beton is. Hiervoor is heb je wel een LED Paneel 60x60 opbouw systeem van Lightexpert.nl nodig.

Waar moet je op letten?

Gezien het grote assortiment led paneel verlichting van Lightexpert.nl, is het belangrijk om te weten waar je allemaal op moet letten. Ten eerste is de LED paneel 60x60 er in verschillende kleurtemperaturen. Een LED paneel plafond met een kleurtemperatuur van 3000K (kelvin) geeft warm, natuurlijk licht. Een LED paneel 60x60 4000K geeft natuurlijk daglicht en 6000K geeft bijvoorbeeld wit licht. Afhankelijk van je wensen is de kleurtemperatuur erg belangrijk.

De beveiligingsklasse geeft aan in welke mate de LED panelen stof- en waterdicht zijn. Een IP20 waarde betekend dat het LED paneel stofdicht is, geschikt voor in autogarages en magazijnen bijvoorbeeld. Een IP65 waarde daarentegen betekend dat het paneel zowel stof- als spuitwaterdicht is.

Tot slot zijn er ook dimbare LED panelen waarmee je de lichtopbrengst kan instellen naar een gewenst niveau. De dimbare LED panelen zijn ideaal voor bijvoorbeeld kantoren, waar de LED paneel verlichting niet altijd op 100% hoeft te branden.

LED paneel 60x60 kopen?

Heb je nog vragen voordat je de LED paneel 60x60 wilt kopen? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. Wij helpen je graag verder.