ZOMERDEALS TOT 50% KORTINGGeldig tot 19-7

Black Friday Banner All Pages
Menu

Grondspots

Een grondspot LED is een multifunctioneel product dat op verschillende manieren kan worden ingezet. Over het algemeen wordt een LED grondspot buiten gebruikt met als doel om een sfeervolle situatie te creëren. Hiernaast wordt een grondspot geregeld gebruikt als oriëntatieverlichting. Denk hierbij aan een grondspot voor de oprit.   Tu

Laat meer zien

Grondspots

Een grondspot LED is een multifunctioneel product dat op verschillende manieren kan worden ingezet. Over het algemeen wordt een LED grondspot buiten gebruikt met als doel om een sfeervolle situatie te creëren. Hiernaast wordt een grondspot geregeld gebruikt als oriëntatieverlichting. Denk hierbij aan een grondspot voor de oprit.  

Tuinverlichting Grondspot

Grondspots worden vaak gebruikt om meer sfeer te creëren in de tuin. Dit wordt vaak gedaan door het uitlichten van bepaalde objecten of voor het creëren van een tuinpad met LED grondspots.

Grondspots komen het best tot hun recht wanneer ze een bepaald object verlichten. Een mooi voorbeeld hiervan is om een grondspot te gebruiken voor het aanlichten van een boom. Hierdoor worden grondspots vaak geplaatst onder bomen en tussen planten.

Wanneer je grondspots functioneler wilt gaan inzetten dan kun je deze gebruiken om bijvoorbeeld de oprit te verlichten en zoals eerder vermeld het creëren van een unieke tuinpad. Hiermee creëer je niet alleen een unieke situatie maar ook een veilige situatie.

Grondspot buiten installeren

Grondspots worden vaak ondergronds of laag bij de grond geïnstalleerd. Het voordeel hiervan is dat de grondspots weinig ruimte zullen innemen. Niet alleen kunnen grondspots binnen worden gebruikt, ook worden deze vaak buiten als tuinverlichting gebruikt.

Wanneer je een grondspot buiten wilt gaan gebruiken is het belangrijk dat je let op de IP waarde van een LED grondspot. De IP waarde van een grondspot geeft aan of deze geschikt om binnen of buiten gebruikt kan worden. Als je een LED grondspot buiten wilt plaatsen dan raden wij aan om minimaal een IP65 waarde te kiezen. Hierdoor is deze stof- en waterdicht.  

Indien je meerdere grondspots LED buiten aan elkaar wilt koppelen dan raden wij dit aan om te doen met IP58 kabelconnectoren. Hiermee zorg je ervoor dat de grondspots aan elkaar worden gekoppeld op een veilige  manier.

Advies op maat

Mocht je na het lezen van deze en de productpagina nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wanneer je nu een vraag hebt over de grondspot vierkant of rond, onze specialisten zullen hun best doen om een passend antwoord te geven op al jouw vragen!