ZOMERDEALS TOT 50% KORTINGGeldig tot 19-7

Black Friday Banner All Pages
Menu

LED Prikspots

Een prikspot is een lamp dat voornamelijk als tuinverlichting wordt gebruikt. Een prikspots voor buiten kan op diverse manieren worden gebruikt. Het voornaamste doel is om meer sfeer te creëren in de tuin. Dit kan worden gedaan door een prikspot buiten op bepaalde objecten te laten schijnen. Denk hierbij aan bomen en planten maar ook aan het ve

Laat meer zien

LED Prikspots

Een prikspot is een lamp dat voornamelijk als tuinverlichting wordt gebruikt. Een prikspots voor buiten kan op diverse manieren worden gebruikt. Het voornaamste doel is om meer sfeer te creëren in de tuin. Dit kan worden gedaan door een prikspot buiten op bepaalde objecten te laten schijnen. Denk hierbij aan bomen en planten maar ook aan het verlichten van hagen, muren en of gebouwen.

Prikspot tuin

Een prikspot wordt voornamelijk gebruikt voor in de tuin. Op gemakkelijke wijze kun je de spots in de tuin prikken. De bovenkant van de prikspot is in de meeste gevallen 360 graden draaibaar. Hierdoor weet je altijd de juiste hoek te vinden om een object te verlichten.

Doordat een prikspot tuin een IP-waarde heeft van minimaal IP44 zijn deze ideaal voor het gebruik in de tuin. De IP-waarde geeft namelijk aan in hoeverre een LED prikspot stof- en waterdicht is.

GU10 Spot vs Geïntegreerd LED

Wanneer je een LED prikspot wilt gaan kopen dan kan er vaak gekozen worden tussen een prikspot GU10 fitting of een prikspot met geïntegreerd LED. De prikspot GU10 heeft een fitting dat geschikt is voor één GU10 spotje.

Een prikspot met geïntegreerd LED houdt in dat hierin geen losse lampen / spotjes kunnen worden geplaatst. De prikspot maakt namelijk gebruik van een LED strip die niet vervangen kan worden. Het voordeel hieraan is dat een geïntegreerd LED systeem vaak een hogere lichtopbrengst heeft. Het nadeel is echter dat wanneer de prikspot compleet is opgebrand, dat deze in zijn geheel vervangen dient te worden.

Ruime keuze in prikspot LED

Indien je opzoek bent naar een prikspot voor buiten in de tuin dan ben je bij Lightexpert.nl aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment in mooie LED prikspots.

Niet alleen hebben wij de standaard prikspot LED 230V, ook hebben wij een LED prikspot die beschikt over een bewegingssensor en een prikspot solar. Deze maakt gebruikt van zonne-energie waardoor deze niet hoeft te worden aangesloten op het lichtnet.

Wanneer je een prikspot gaat bestellen raden wij altijd aan om een prikspot set te bestellen. Een prikspot set bestaat uit de prikspot, IP68 kabelconnector, netsnoer en indien nodig een GU10 spot. Met de prikspot set ben je in één keer helemaal compleet en kun je de prikspot buiten gaan gebruiken.

Advies op maat

Onze LED prikspots zijn gemakkelijk en eenvoudig te installeren. Heb je na het lezen van de categorie- en productpagina nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Deze zullen je proberen verder te helpen met je vragen rondom een prikspot LED.